Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

Atina & Egina – Nova Godina – 3 noćenja – autobusom

ATINA NOVA GODINA
AKROPOLJ – KORINTSKI KANAL – EPIDAURUS – MIKENA – PIREJ – EGINA
6 dana / 3 noćenja / autobusom
29. decembar 2023. – 03. januar 2024.
CENA ARANŽMANA: 349 €
PROMO CENA DO 15.10.: 249 €

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 29.12.2023. petak BEOGRAD
Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 17:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja kroz Srbiju, Severnu Makedoniju, a kasnije Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan 30.12.2023. subota ATINA – AKROPOLJ (fakultativno)
Dolazak u Atinu u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje Atine: Parlament, Hadrijanova vrata, Zevsov hram i stari Olimpijski stadion, trgovi Omonija i Sintagma, Nacionalna biblioteka, Akademija nauka, Univerzitet… Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Akropolja – simbola Atine. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 31.12.2023. nedelja ATINA – PELOPONEZ (fakultativno) – ATINA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Peloponeza. Vožnja preko Korintskog kanala koji spaja Egejsko sa Jonskim morem. Obilazak Epidaurusa koji je poznat po rođenju Apolonovog sina. Nastavak putovanja do Nafpliona, nekadašnje prestonice Grčke. Nakon obilaska odlazak do Mikene – obilazak Lavlje kapije i lavljih vrata. Povratak u Atinu u predvečernjim časovima, vreme za slobodne aktivnosti. Individualni doček Nove Godine. Preporuka agencije je glavni trg Sintagma. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan 01.01.2024. ponedeljak ATINA
Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan 02.01.2024. utorak ATINA – EGINA (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do ostrva Egine – poznatog i po nazivima “ ostrvo Svetog Nektarija” ili “ostrvo pistaća”. Odlazak trajektom i obilazak istoimenog grada Egina, manastira Svetog Nektarija – posvećenom zaštitniku ostrva, velikom iscelitelju i čudotvorcu, Afejinog hrama. Povratak u Atinu. U večernjim časovima polazak za Beograd. Vožnja kroz Grčku i Severnu Makedoniju (ili Bugarsku) prema Beogradu.

6. dan 03.01.2024. sreda BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu 4* u 1/2 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom ( 1/2+1 sobe ISKLJUČIVO NA UPIT),
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 756 rsd – PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 100 €.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Peloponez (sa ulaznicama za Mikenu i Epidaurus) – 45 €,
– Egina (sa kartama za trajekt i ulaznicom za hram) – 45 € ,
– Akropolj (sa ulaznicom) – 30 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

NAČIN PLAĆANJA:
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu.
– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.

OPIS HOTELA:
SMEŠTAJ JE U NEKOM OD NAVEDNIH HOTELA DO POPUNEKA KAPACITETA, ILI SLIČNOM.
Hotel Brown Lighthouse 4* – LINK HOTELA
Nalazi se na samom trgu Omonija, 50m od stanice metroa i tramvaja. Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, a svaka soba sadrži sopstveno kupatilo, sef, mini bar, WiFi, klima uredjaj, TV, fen za kosu… U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, bar na krovu sa otvorenim bazenom (bar je zatvoren tokom zime), spa centar, teretana… Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Breeze Boutique 4* (LINK HOTELA)
Otvoren je 2018. godine. Nalazi se na 300 m od trga Omonija i stanice metroa i tramvaja. Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, a svaka soba sadrži sopstveno kupatilo, WiFi, klima uredjaj, TV, fen za kosu. U sklopu hotela nalazi se recepcija (otvorena 24h),sala za doručak, kafe bar… Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

NAPOMENE O SMEŠTAJU:
Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom. Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđen smeštaj za grupu, na bazi navedene usluge, u skladu sa najavljenom kategorijom i lokacijom, dobija se najranije 5 dana pred polazak na putovanje. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

Organizator putovanja Turistička agencija „Mayak tours doo“, Licenca OTP 37/2022
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Program broj 1 od 24.08.2023