Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

O nama

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kompanija Skouras je registrovana kao Društvo za turizam, trgovinu i usluge. Posedujemo licencu br. OTP 54/2015 za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, izdatu od strane APR-a i upisanu u Registar turizma. Kao agencija na turističkom tržištu smo prisutni od 2015. godine.

Ono po čemu smo prepoznatljivi kao agencija je u svetu sporta i turizma , tradicionalni Odbojkaški kamp Topvolley Summer Camp čiji smo pokrovitelji i organizatori u Grčkoj i Srbiji. Do sada je blizu dve stotine sportskih društava iz naše zemlje i inostranstva pokazalo svoje sportsko umeće.
Skouras doo ima dugogodišnje iskustvo iz oblasti sporta i turizma. Prva smo Turistička agencija u Srbiji koja se bavi organizacijom sporstkih kampova u zemlji i inostranstvu.

Tokom cele godine našim vernim klijentima i onima koji će to tek postati, nudimo atraktivne programe
 putovanja u kojima spajamo sport, edukaciju, zabavu i saznanja o kulturi zemlje domaćina. Osnovni moto našeg rada je temeljna analiza svake stavke koja se nađe u ponudi, angažovanje profesionalnih pratilaca grupa i vodiča, kao i predstavnika agencije koji su na usluzi gostima na svim našim destinacijama. Želje i zahtevi klijenata su nam na prvom mestu! Članovi našeg tima su mladi ljudi, sposobni da se identifikuju sa ciljevima kompanije i vredno rade na tome da se ti ciljevi i ostvare!

Nudimo aranžmane za sportske i jezičke kampove u zemlji i inostranstvu, letovanja, zimovanja, evropske metropole i putovanja po Srbiji, Pozovite Skouras Travel Agency i rezervišite svoje putovanje +381 21 6610851

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skouras kamp 2023