Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

Južni Karibi – Costa Fascinosa – 04.Jan.

Južni Karibi - Costa Fascinosa - 04.Jan.

04. januar 2025. – 20. januar 2025.

Krstarenje
Lučke takse
Avio prevoz
Hotel
VODIČ
Pogodnosti +

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: Costa Cruises

Brod: Costa Fascinosa

Luka polaska: La Romana, Dominikanska Republika

Države na krstarenju: Dominikanska Republika, Saint Lucia, Barbados, Guadeloupe, Antigva i Barbuda, Britanska Devičanska Ostrva, Jamajka, Turks i Kaikos,

Aranžman uključuje
Dodatne Pogodnosti
Unutrašnja kabina
2599€
Po osobi
Prozorska kabina
2899€
Po osobi
Balkonska kabina
3199€
Po osobi

Sve je uključeno u cenu

Avio karte, transferi, vodič, noćenje u Punta Cani, krstarenje, lučke takse...

Krstarite Južnim Karibima sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Punta Cani, vodičem, 15-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

Costa Fascinosa je brod porinut 2012. godine, uz cenu izgradnje od 510 miliona evra. Brod je dugačak 290m i ima kapacitet od 3780 putnika o kojima se brine posada od 1100 članova. Gostima na brodu je dostupno 13 od ukupno 17 paluba, sa ukupno 1508 kabina za smeštanje putnika.

Costa Fascinosa nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: pet restorana, četiri bazena (dva sa pokretnim krovom), pet đakuzija, teretanu, sportske terene za košarku i odbojku… Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište na tri nivoa, diskoteka, kazino, 13 barova i salona, cigar bar i chocolate bar. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni Samsara Spa na dva nivoa. Ovaj raskošni wellness centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje, sobe za masažu i solarijum.

Preuzmi Program Putovanja