Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

Bali, Indonezija, Malezija, Tajland – Celebrity Millennium 29.Dec.

Bali, Indonezija, Malezija, Tajland - Celebrity Millennium 29.Dec.

29. decembar 2024. – 16. januar 2025

Krstarenje
Lučke takse
Avio prevoz
Hotel
VODIČ
Pogodnosti +

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: Celebrity Cruises

Brod: Celebrity Millennium

Luka polaska: Bali, Indonezija

Države na krstarenju: Indonezija, Malezija, Tajland, Singapur

Aranžman uključuje
Dodatne Pogodnosti
Unutrašnja kabina
3999€
Po osobi
Prozorska kabina
4199€
Po osobi
Balkonska kabina
5399€
Po osobi

Sve je uključeno u cenu

Avio karte, transferi, vodič, tri noćenja na Baliju, noćenje u Singapuru, krstarenje, lučke takse...

Dočekajte Novu godinu na Baliju i krstarite Jugoistočnom Azijom sa organizovanim avio prevozom, svim transferima, tri noćenja na Baliju, noćenjem u Singapuru, vodičem,13-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

Celebrity Millennium je prvi po redu brod iz klase Millennium, kompanije Celebrity Cruises, porinut je 2000. godine, a cena izgradnje je bila 350 miliona dolara. Brod je dugačak 294 metara i ima kapacitet od oko 2140 putnika o kojima se brine posada od oko 1000 članova. Celebrity Cruises je kompanija koja se ubraja u par najprestižnijih u svetu krstarenja i luksuznog odmora.

Celebrity Millennium nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima, veliki broj luksuznih restorana, bazeni, teretana, fitnes, sportski tereni… Luksuz je sinonim za Celebrity Cruises, stoga putnici mogu da uživaju u pravom raskošu koji nudi ova kompanija. Poseban akcenat je stavljen na komfor i hranu. iLounge, Library, Cellar masters, Art gallery, samo su neki od prepoznatljivih izazova kompanije Celebrity na brodu Millennium. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, veliki broj barova i salona. Hrana za svačiji ukus, spa, relaksacija, šoping, zabava, sve što karakteriše luksuzan odmor, nalazi se na brodu Celebrity Millennium.

Preuzmi Program Putovanja