Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Banja Vrdnik, hotel Termal

Banja Vrdnik, hotel Termal
Specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik smeštena je na idealnoj poziciji, između Beograda i Novog Sada, a u samom središtu Fruške gore – jednom od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope.
Sagrađen na izvorištu lekovite termalne vode, specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik, pored uživanja u prijatnom prirodnom ambijentu i komfornom smeštaju sa ljubaznim osobljem, nudi Vam, pre svega, mogućnost oporavka uz vrhunski medicinski tim stručnjaka koji raspolažu najsavremenijom opremom i načinima rada. Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji, Termal je već četiri decenije domaćin nebrojenim gostima iz zemlje i inostranstva. Uverite se i sami zašto nam se vraćaju sa rečima – „Kod vas je banja!“.
SMEŠTAJ
Pored čistog vazduha, čuvene termalne vode i najvećeg broja sunčanih sati u Vojvodini, koje Vam pruža banja Vrdnik, Termal Vam nudi 260 ležaja tokom cele godine.
Sa raznolikom ponudom jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih i lux soba, pružamo Vam potpuni komfor i uživanje u prijatnom ambijentu.
SVAKA SOBA JE OPREMLJENA SA
kupatilo
telefon
kablovska TV
LUX SOBE SU OPREMLJENE SA
jakuzi
telefon
kablovska TV
klima uređaj
minibar
Relaksacija
BAZENI
Termal raspolaže sa ukupno 6 bazena.
Iako je čuven po najvećem bazenu u zatvorenom prostoru u Srbiji, Termal Vam nudi i olimpijski bazen na otvorenom, odnosno dečje bazene na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Sa termalnom vodom, konstantne temperature od 32,8°C svi bazeni nude Vam vrhunsko uživanje, a u specijalizovanom terapeutskom bazenu i oporavak prema vašim potrebama.
TEPIDARIJUM
Vazduh srednje vlažnosti i temperatura koja jedva premašuje telesnu stvaraju idealan ambijent za potpunu regeneraciju organizma.
Tepidarijum predstavlja idealnu stanicu pre odlaska u saunu.
SAUNA
Osetite kako poseta sauni može biti osvežavajuća i revitalizujuća.
Ekstremna promena temperature (hladnoće i toplote) povećava otpornost, opušta telo i olakšava vaš um do potpune smirenosti. Omogućite vašem telu, duhu i umu da zajedno osete dodir harmonije.
U novoopremljenoj fitnes sali poboljšajte opšte stanje organizma kroz optimalno dozirane vežbe. Povećajte mišićni tonus i fleksibilnost – jačajte vaš organizam.
Potražite naš tim vrhunskih stručnjaka koji će Vam pružiti niz saveta o pravilnoj ishrani.
STAZA ZDRAVLJA
Staza zdravlja nalazi se u ruži vetrova, okružena šumom, okupana najvećom količinom sunčevih zraka u ovom delu Evrope.
Idealno mesto za relaksaciju duha i tela.
Staza zdravlja se obilazi isključivo u grupnim posetama i uz pratnju vodiča.
CENOVNIK:
cenovnik_smestaja_banja_vrdnik