Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Garni hotel Butua Residence Budva Montenegro

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Budva
Budva se prvi put spominje u 4. v. pr. n. e. Na mestu Starog grada nekad se nalazilo poluostrvo. To je poluostrvo vremenom sasvim sraslo s kopnom. Kamene kuće i crkve, te uske ulice i mali zeleni đardini (bašte) opasani bedemima sa svih strana – čine Budvu tipičnim srednjovekovnim primorskim gradom. Iz njega puca pogled na plavetnilo otvorenog mora, na kilometarske plaže i na obližnje ostrvo Sveti Nikola, najveće na Crnogorskom primorju. Poluostrvski Sveti Stefan, jedinstven u svetu – luksuzni grad-hotel – neodvojiv je od slike Budve, kojoj gravitira i pripada.
Budva ima tipičnu mediteransku klimu sa blagim zimama i toplim i suvim letima. U priobalju, zaklonjenom od unutrašnjosti visokim gorskim zaleđem, klimatske prilike su još blaže, pogodnije i ugodnije. Nema izrazito velikih temperaturnih razlika, ekstrema padavina i snage vetrova, pa su klimatske prilike ujednačenije nego u susednim krajevima. Budvansko je primorje među najtoplijim predelima u Crnoj Gori.
Vrućih dana, sa temperaturom višom od 30.0° C ponajviše je u julu: 9,8. Hladnih dana, dana sa temperaturom ispod nule najviše je u januaru: 2, 0.
O Butua Residence hotelu
Rezidencija Butua je smještena na izuzetnoj lokaciji pored Starog grada Budve, na samo 30 metara od plaže Ričardova glava i na 60 metara od marine za jahte. Moderne smještajne jedinice nude besplatan bežični internet, klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim kanalima.
Iz prostranog i otmenog enterijera rezidencije Butua pruža se panoramski pogled na Stari grad i na Budvansku rivijeru. Sve elegantno uređene sobe i apartmani imaju balkon. Čišćenje smještajnih jedinica obavlja se svakog dana. Svaka smještajna jedinica sadrži frižider i sef.
Apartmani takođe nude dobro opremljenu kuhinju i 2 LCD TV-a, jedan u dnevnom boravku i jedan u spavaćoj sobi. Na recepciji možete naručiti poslugu u sobi.
Za 3 minuta hoda od rezidencije stići ćete do plaže Mogren, Slovenske plaže, najbližeg supermarketa i popularne diskoteke. Pored Slovenske plaže nalazi se šetalište sa nekoliko restorana i barova.
Rezidencija raspolaže ograničenim brojem parking mjesta, koja se moraju tražiti unaprijed. Glavna autobuska stanica sa internacionalnim linijama udaljena je 1,3 km.
Prepoznajte kvalitet i dođite da uživate.
Svi apartmani uključuju sledeće:
Garderober/orman
Frižider
Pogled na more
Terasa, balkon
Kuhinja
Deo za sedenje, kauč, radni sto
LCD TV, satelitski kanali
Free WiFi
Parking (naplaćuje se po danu)
Sef
Fen za kosu
Zabranjeno pušenje
Klima-uređaj, podne pločice / mermerni pod
Lift
Cenovnik:
cenovnik_Butua_Residence[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”-1\” gap=\”10\” grid_id=\”vc_gid:1491902823156-b4b28a6f-d13a-8\” taxonomies=\”117\”][/vc_column][/vc_row]