Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Hotel Aquaworld Resort Budimpesta

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Budimpešta je idealan primer kako na svom mini wellness odmoru možete uživati u znamenitostima Budima i Pešte, probati čuvene mađarske specijalitete i poslastice, ali i aktivno uživati u sadržajima wellnessa i akva parka u bilo koje doba godine. Budapest Resort je luksuzni klimatizovani hotelski kompleks sa jednim od najvedih zatvorenih vodenih parkova u Evropi. Od Beograda je udaljen 379 km.
[envira-gallery id=\”3430\”]
PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika) Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka. Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.
OPIS HOTELA RESORT BUDAPEST **** H-1044 Budapest, Íves út 16. Lokacija: u severnom delu Budimpešte na autoputu M0 u blizini mosta Međeri. Hotelska ponuda: otvoreni parking, garaža, restoran, pab sa velikom terasom, lobi bar, kafić na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba, besplatan transfer hotel-trg Heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparate sa igricama, zabavnu prostoriju za decu. Hotelski Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, stomatološku ordinaciju. Ishrana: doručak i večera na bazi samoposluživanja sa izborom više jela. Smeštajni kapaciteti u glavnoj zgradi:
● Standard soba (25-29m2 , mogudnost spojenih soba-family room) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Dvokrevetna soba može biti opremljena sa pomodnim ležajem za jedno dete do 7 godina.
● Junior suite (43m2 ) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Junior suite može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
● Suite (54 m2 ) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Suite može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
● Predsednički suite (76 m2 ) ima: dnevnu i spavadu sobu, francuski ležaj kupatilo (kada i tuš), dva toaleta,dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bademantil, fen, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Predsednički suite nema mogudnost pomodnog ležaja. Smeštajni kapaciteti u apartmanskoj zgradi:
● Apartman sa 2 prostorije (50-56m2 ) ima: jednu odvojenu spavadu sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Apartman sa dve sobe prima minimum 2 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
● Apartman sa 3 prostorije (90-95m2 ) ima: dve odvojene spavade sobe, svaka sa francuski ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef . Apartman sa tri sobe prima minimum 4 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
ORIENTAL SPA, WELLNESS I FITNESS CENTAR Nude intenzivan doživljaj zadovoljstva i lepote. Kada za relaksaciju sa staklenim zidovima sa delom na otvorenom koji radi tokom cele godine čine oazu mira, a zamračeno kupatilo sa mandalama podseda na orijentalno svetilište. Svet sauna, povezan je sa centrom, pružaju neometano opuštanje. Deo Beauty Farm u okviru Wellness Centra, do kojeg se stiže iz kupatila, nudi programe lepote kao i usluge frizerskog salona.
AQUAWORLD Jedan od najvećih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom aqua parku iz hotela. Raznovrsni sadržaji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine. Sadržaji: planinska reka, 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekreativcima, 3 m visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko đakuzi bazena, kneipp. Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Kompleks ima restoran i bar, poseban deo “Svet sauna”, garderobu, toalete, terasu za sunčanje, ležaljke. Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ specijalno je dizajniran i namenjen najrazličitijim potrebama i zabavi za decu i sastoji se od bazena različitih dubina, dečijih tobogana, kude za igranje, prostorije za proslave.
KORISNE INFORMACIJE Valuta – forinta, trenutni kurs 1€=290 Huf, Redovna autobuska linija: www.bkk.hu/en/timetables/#230 Korisni web sajtovi: www.budapestinfo.hu; www.parlament.hu; www.tropicarium.hu; www.planetarium.hu; www.szechenyibath.com; www.westend.hu; www.szepmuveszeti.hu; www.premieroutlets.hu.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=\”Cene\” tab_id=\”1491492740736-6f4fac16-8d5e\”][vc_column_text]\"\"
\"\"
\"\"[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=\”Uslovi i način plaćanja\” tab_id=\”1491492740833-5d115a14-0824\”][vc_column_text]Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA, na dan uplate.
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se avans 40% , dok se ostatak uplaćuje najkasnije 15 dana pred početak putovanja. ●
Plaćanje može biti: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=\”Opšte napomene\” tab_id=\”1491492743442-40113e09-0f98\”][vc_column_text]
Filip Travel zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
Filip Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemogude ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Filip Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja
Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2017 od 25.01.2017. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300055359 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”, da je od strane Organizatora putovanja informisan o mogućnosti uplate putnog osiguranja, kao i o svojoj obavezi da fiskalni isečak kao dokaz o izvršenom plaćanju putovanja preuzme kod Organizatora putovanja najkasnije do dana polaska na putovanje i trajno čuva za potrebe eventualne reklamacije. Filip Travel smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”-1\” gap=\”10\” grid_id=\”vc_gid:1491814191267-0fd294e4-b1ad-9\” taxonomies=\”84, 115\”][/vc_column][/vc_row]