Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass
Skouras kamp
Skouras kamp najveći kamp na svetu
Previous slide
Next slide

Hotel Javor Kusici

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ZDRAVSTVENE KARAKTERISTIKE JAVORA
 
Selo Kušići na planini Javor pogodno je za boravak gostiju obolelih od astme i bronhitisa, zbog svoje idealne nadmorske visine (1000 m), zatim ukrštanja vetrova tj.ruže vetrova, koncentracije jona koji povoljno utiče na respiratorne organe. Zbog svoje povoljne klime, obolele osobe ređe koriste pumpicu. Nedaleko od hotela Javor nalazi se od davnina poznata staza zdravlja sa čuvenom ružom vetrova, pogodnom za lečenje bolesti gornjih i donjih respiratrnih puteva. Blagotvorna klima ovog podneblja posebno utiče na pacijente sa obstruktivnim bolestima pluća, bolestima malokrvnosti (anemije) i tzv. menadžerske bolesti. Tradicionalnom ishranom ovog kraja i spojem već pomenutih klimatskih faktora podiže se opšte imunološko-odbrambeno stanje organizma, tako da su ovi faktori već provereni kao terapija, ali i kao idealna preventiva od raznih oboljenja
Hotel Javor nalazi se na obroncima istoimene planine na 1.000 m nadmorske visine. Malo planinsko selo Kušići u kojima je smešten hotel Javor udaljeno je od najbližeg administrativnog centra Ivanjice 25 km, a od Beograda 225 km. Objekat je renoviran u 2011.godini. Kapacitet hotela je do 105 osoba. Pored 36 smeštajnih jedinica, u sklopu hotela nalaze se i restoran Major, igraonica Kaćun, teretana, sala za rekreaciju i kongresni centar. Gostima je na raspolaganju besplatna wi-fi konekcija u sobama i javnim prostorijama. U neposrednoj blizini nalaze se i dva terena za male sportove (rukomet, fudbal, košarka, odbojka).
Zimi je našim gostima na raspolaganju BESPLATNA ŠKOLA SKIJANJA za decu, kao i ski oprema i ski lift.
\"kusici_2016\"
Cena ne uključuje:
 
-boravišnu taksu i osiguranje/dan – 70 din za odrasle; 37,5 din za decu od 7 do 15 god; 5 din za decu do 7 godina.
 
-prevoz
 
-doplata za pun pansion je 500 din za odrasle, 350 din za decu 5-12 god, gratis za decu do 5god
 

  • Ova ponuda važi za celu godinu 2016 osim za period praznika
  • Deca do 5 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe
  • Besplatna ski škola za decu, kao i ski oprema i ski liftSvaka soba ima TV, orman, radni sto, noćne komode i kupatilo.Standard sobe su prostrane trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve standard sobe imaju prostranu terasu sa predivnim panoramskim pogledom. U standard sobe se mogu smestiti 3-4 osobe. Sve standard sobe raspolažu sa wi-fi konekcijom. 
    Superior sobe su kompletno nove dvokrevetne sobe uređene po najvišim standardima. U okviru superior sobe gostima je na raspolaganju i pomoćni ležaj, tako da se u ovu smeštajnu jedinicu mogu smestiti 2-3 osobe. Sve superior sobe raspolažu sa wi-fi konekcijom.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”10\” gap=\”10\” grid_id=\”vc_gid:1491903439441-95514507-30fd-4\” taxonomies=\”118\”][/vc_column][/vc_row]