Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Hotel Mona Zlatibor

Hotel Mona Zlatibor
 
Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora – nalazi se hotel Zlatibor Mona. Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljena od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.
Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.
[envira-gallery id=\”3264\”]
Hotel Zlatibor Mona gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju.
[envira-gallery id=\”3282\”]
Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun i Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra – Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka.
[envira-gallery id=\”3294\”]
Kongresni centar Koledo, kapaciteta do 500 mesta, koji se prostire na 500 m2, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza hotela, a povezan je sa lobi barom i restoranom. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor deli se u 2 ili 3 nezavisne celine, koje se mogu urediti u skladu sa potrebama svih vrsta događaja.
U želji da se u hotelu Zlatibor Mona osećate kao kod svoje kuće, želimo da se tako osećaju i vaši kućni ljubimci, koji su uvek dobrodošli.
Cenovnici:
18. februar – 14. juli 2017.
https://www.monazlatibor.com/files/files/PDF/CENOVNIKHOTELAZLATBOR%2018februar14jul2017.pdf
14. juli – 02. septembar 2017.
https://www.monazlatibor.com/files/files/PDF/CENOVNIK%20HOTELA%20ZLATIBOR%2014_jul-%2002_septembar2017.pdf
Pravila za kućne ljubimce:
https://www.monazlatibor.com/files/files/PDF/Petfriendlyy.pdf