Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass
Skouras kamp
Skouras kamp najveći kamp na svetu
Previous slide
Next slide

LETNJI KAMP JEZIKA OPLENAC

LETNJI KAMP JEZIKA OPLENAC

 

Topola-Oplenac-Na samo stotinak kilometara od Beograda, u neposrednoj blizini grada Topole, nalazi se brdo Oplenac, na kome je sagrađen Mauzolej dinastije Karađorđevića. Knez Aleksandar Karađorđević na tom je mestu podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu. Danas kompleks obuhvata, pored Crkve svetog Đorđa, Mauzoleja srpske kraljevske porodice, i kraljeve vinograde, muzej (Vinogradareva kuća), kuću kralja Petra, kraljevu vilu, kraljičinu vilu, Karađorđevu crkvu, spomenik Karađorđu i hotel.

 [envira-gallery id=\”4777\”]

Program putovanja i kampa

 

1. dan                 NOVI SAD/BEOGRAD – OPLENAC

Polazak sa dogovorenog mesta u jutarnjim satima. Putovanje kroz Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjima. Dolazak na Oplenac. Smešjah u hotel. Ručak. 

2. dan – 8. dan OPLENAC

Boravak na bazi punih pansiona. Program podrazumeva 20 časova engleskog u toku jedne nedelje boravka. Časovi traju tri sata dnevno i izvode ih iskusni, kvalifikovani profesori jezika. Program je osmišljen tako da je akcenat na komunikaciji, uz uvežbavanje veština govora i slušanja. Uz pomoć bogatih audio i video materijala učenici će na zabavan način usvojiti gramatička pravila i izgraditi samopouzdanje.

AKTIVNOSTI  U toku čitavog dana učenici imaju priliku da koriste i uvežbavaju svoje znanje jezika kroz razne vidove aktivnosti. Popodnevni sati su predviđeni za razne sportove i kreativne radionice; boravak na otvorenom, u prirodi. Večernji sati su predviđeni za zabavu i druženje.

9./10. dan                      OPLENAC – BEOGRAD/NOVI SAD

Doručak. Polazak sa Oplenca posle doručka. Vožnja istim putem kao u dolasku sa usputnim pauzama. Dolazak u mesto polaska u ranim popodnevnim satima.

 

HOTEL OPLENAC

Hotel Oplenac nalazi se u srcu Šumadije na brdu Oplenac u mestu Topola, na 76km od Beograda i 167km od Novog Sada. Oplenac hotel nalazi se u svim planovima škola kao obilazak za đake.

Hotel Oplenac renovirano zdanje će očarati goste svojim modernim enterijerom, kao i visokim nivoom usluge i sadržaja.Idejni tvorac čitavog kompleksa, kao i hotela Oplenac je Kralj Petar I.

Hotel raspolaže sa 100 ležajeva u moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sa brzim protokom interneta, klimom i televizijom. Renoviran i obnovljen restoran kapaciteta 180 mesta, lobi-bar i prelepa bašta kapaciteta 500 mesta, gostima nude kraljevski doživljaj.

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate.

Mogućnost plaćanja u mesečnim ratama, a najkasnije 10 dana pre putovanja. Prva rata iznosi 30 eur nakon prihvatanja ponude. Za rate koje dospevaju nakon izvršenih usluga obavezno je deponovati čekove (do 15.12.2019.)

Termini i cene na upit!

 

CENA ARANŽNMANA OBUHVATA:

– Prevoz turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd-Oplenac-Beograd/Novi Sad

– Smeštaj na Oplencu, u hotelu Oplenac u 1/2 i 1/3 sobama, usluga na bazi punog pansiona (doručak ,ručak i večera)

– Učenje engleskog i aktivnosti prema programu

– Večernji program

– Usluge vodiča/pratioca grupe

– Usluge predstavnika organizatora

– Troškovi organizacije

– Doktor u kampu 24h.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Individualni i ostali troškovi učesnika kampa

 
 

Sastavni deo programa su Opšti uslovi putovanja Skouras doo.

Organizator putovanja: Skouras doo, Novi Sad

Cenovnik Br. 1 od 21.11.2018.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Skouras, licenca OTP 54 / 2015 od 09.12.2015.