Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Letovanje 2019. Spanija

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Letovanje 2019. Spanija
[envira-gallery id=\”2800\”]
SAJAMSKI POPUST -10% do 02.03.2019.
Španija – Jedna od svetski najpopularnijih destinacija za letovanje. Privlači svake godine milione turista iz celog sveta svojom lepotom, prelepim dugačkim plažama, toplim morem i fenomenalnim mestima za zabavu i nezaboravan provod.
Kosta Brava / Kosta Marezme – Deo španske obale koji se nalazi u Kataloniji i u blizini grada Barselone, gde smo na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva na španskom tržištu za Vas odabrali najatraktivnija letovališta:
Ljoret de Mar – Letovalište koje se nalazi u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava. Udaljeno je od Barselone oko 70 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom i železničkom linijom. Jedno je od najlepših letovališta na Sredozemnom moru. Odiše izuzetnom atmosferom i zabavom. Duge peščane plaže su javne i nije obavezan zakup ležaljki i suncobrana.
Verona – Đenova – Monako – Monte Karlo – Kosta Brava – Kan – Nica – Đenova – Lago di Garda

PROGRAM PUTOVANJA
1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 17 časova sa BAS stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i peron polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji uz usputne pauze radi odmora.
2. dan VERONA – ĐENOVA
Dolazak u prepodnevnim časovima u grad ljubavi Veronu. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Nastavak putovanja ka Đenovi. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO
Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak grada: opera, Trg Ferari, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak kockarnice, staze Formule 1. U večernjim časovima polazak za Španiju. Noćna vožnja kroz Francusku.
4. – 9. dana KOSTA BRAVA / KOSTA MAREZME
Prepodnevni dolazak na Kosta Bravu i Kosta Marezme – najlepši deo španske obale. Smeštaj u odabranom hotelu/apartmanu i mestu, na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete.
SMEŠTAJ U ŠPANIJI JE NA BAZI 6 NOĆENJA U ODABRANOM SMEŠTAJU
10. dan KOSTA BRAVA / KOSTA MAREZME
Doručak (važi za hotele). Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Francusku. Noćna vožnja.
11. dan KAN – NICA – ĐENOVA
Dolazak u Kan u jutarnjim časovima. Panoramski obilazak grada čuvenog po filmskom festivalu: Filmska Palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Nastavak putovanja prema Nici – najpoznatijem mondenskom letovalištu Azurne obale. Po dolasku panoramski obilazak grada: Englesko šetalište, Trg Masena. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Đenovu. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
12. dan ĐENOVA – JEZERO GARDA – SIRMIONE
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak u podnevnim časovima ka gradiću Sirmione koje se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepoznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
13. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)
\"\"\"\"\"\"\"\"
NAPOMENA:
SMEŠTAJ U ŠPANIJI JE U IZABRANOM HOTELU NA BAZI IZABRANE USLUGE,
U ĐENOVI (ITALIJA) U HOTELU SA 3* NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM
POPUSTI:
• Deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dva punoplatežne osobe
• Spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 50 € (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust)
DOPLATE:
• Doplata za 1/1 sobu u Đenovi – 40 €
• Za ručak, večeru ili All Inclusive (na bazi švedskog stola) – doplate su prema tabeli dnevno po osobi. Dodatni obroci i usluge mogu se doplatiti samo u hotelima u Španiji. U Đenovi postoji mogućnost samo noćenja sa doručkom.
POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
SUBOTICA parking kod radničkog univerziteta = 25 EUR
NOVI SAD parking kod železničke stanice = 15 EUR
KIKINDA kod hotela “Narvik” = 20 EUR
ZRENJANIN OMV pumpa kod glavne autobuske stanice = 15 EUR
PANČEVO kod hotela “Tamiš” = 10 EUR
SOPSTVENI PREVOZ:
• CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 80 € (odrasli) i 60 € (deca od 2-12 god.)
• ako se ne koristi 1 noćenje u Đenovi – popust je 20 € po osobi
• pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
• putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena
• postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do: 15.12.2019.
TOKOM BORAVKA U ŠPANIJI ORGANIZUJEMO FAKULTATIVNE IZLETE:
BARSELONA PANORAMICA:
Obilazak glavnog grada Katalonije i olimpijskog grada Barselone: Gaudijeva remek – dela (Sagrada Familija – nije predviđen grupni ulazak, kuće Batljo i La Pedrera), Španski trg, brdo Monžuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, Katalonski trg, Gotska četvrt … Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualnu šetnju po Rambli – najlepšoj ulici Barselone.CELODNEVNI IZLET / CENA: 25 € za odrasle / 15 € za decu
BARSELONA MAGICA:
Polazak je oko 13:00 časova prema Barseloni. Obilazak Barselone: stadion Kamp Nou (ulaznica se plaća naknadno), Akvarijum (ulaznica se plaća naknadno)… Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualnu šetnju po Rambli – najlepšoj ulici Barselone. U večernjim časovima odlazak na Magične Fontane – jedinstveni spoj vode, muzike i svetla. Povratak u hotel u kasnim večernjim časovima. POLUDNEVNI IZLET / CENA: 15 € za odrasle / 10 € za decu
STADION KAMP NOU (U okviru izleta BARSELONA MAGICA):
Poseta stadiona fudbalskog kluba Barselona. Osetite atmosferu, možda, najvećeg fudbalskog kluba na svetu i stadionu koji prima skoro 100.000 navijača. Poseta muzeju sa trofejima kojima dominiraju pehari Kupa i Lige šampiona, izlazak na tribine i odlazak do prodavnice sa suvenirima. U OKVIRU IZLETA BARCELONA MAGICA / CENA: 25 € za odrasle / 20 € za decu
AKVARIJUM (U okviru izleta BARSELONA MAGICA):
Poseta jednog od najvećih akvarijuma na svetu je možd najbolja mogućnost upoznavanja sa fascinantnim podvodnim svetom. U podvodnom tunelu kojim prolazite pored Vas će plivati mnoštvo riba, ajkula, raža, murina i mnogih drugih morskih bića.
U OKVIRU IZLETA BARCELONA MAGICA / CENA: 20 € za odrasle / 15 € za decu
FLAMENKO:
Fantastičan večernji program jednog od najboljih flamenko igrača i gitariste Španije – naravno uz sangriju i šampanjac. VEČERNJI IZLET / CENA: 25 € za odrasle / 15 € za decu
MUZEJ SALVADORA DALIJA:
Obilazak muzeja Salvadora Dalija koji se nalazi u mestu Figueras. Muzej je jedinstven po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima. POLUDNEVNI IZLET / CENA: 25 € za odrasle / 15 € za decu
COSTA BRAVA: 
Obilazak predivnog živopisnog srednjevekovnog grada Tossa de Mara kojim dominira tvrđava iz XIV veka. Potom se odlazi do botaničke bašte Pinya de Rosa sa ogromnim brojem kaktusa i drugih biljaka (ulaznica je uključena u cenu izleta). Sledi poseta lokalnoj \’\’bodegi\’\’ – vinariji, gde se mogu probati i kupiti odlična lokalna vina.
POLUDNEVNI IZLET / CENA: 15 € za odrasle / 10 € za decu
VODENI I ZABAVNI PARKOVI:
WATER WORLD / Ljoret de Mar / www.waterworld.es – vodeni park sa spktakularnim vodenim atrakcijama
CENA (prevoz i ulaznica): 25 € (preko 1.2m visine), 15 € (od 0.8-1.2m visine), besplatno (ispod 0.8m visine)
MARINELAND
/ Blanes, u blizini Ljoret de Mara / www.marineland.es – delfinarijum, morski ZOO vrt i vodeni park. Idealna zabava za najmlađe
CENA (prevoz i ulaznica): 24.5 € (odrasli), 16 € (deca od 4-12 god), besplatno (deca od 0-4 god)
PORTAVENTURA
/ tzv. španski Diznilend / www.portaventura.com – najveći zabavni park u Španiji (celodnevni izlet)
CENA (ulaznica): 44 € (odrasli), 36 € (deca od 4-11 god), besplatno (deca od 0-4 god)
DISKOTEKA:
Ulaznica za najpoznatiju diskoteku u Ljoret de Maru – Holivud. Cena važi za ceo boravak u Ljoret de Maru. Sa ulaznicom se ostvaruje popust na piće. CENA: 10 €
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I ULAZNICA:
• U ŠPANIJI OBAVEZNO NARUČITI U HOTELU DAN RANIJE LANČ PAKET ZA OBROKE KOJI SE PROPUŠTAJU PRILIKOM ODLASKA NA FAKULTATIVNE IZLETE. PRE POLASKA NA IZLET PODIĆI LANČ PAKET U HOTELU
• CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno
• CENE ULAZNICA ZA ZABAVNE PAKOVE SU PO OSOBI, podložne su promenama, deca ostvaruju popust (navedeno u tabeli), o detaljima raspitati se kod prestavnika na destinaciji
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

 
Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br. 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja
Turističke agencije VIVA. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika
organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Cenovnik za Španiju-Francusku-Italiju (autobus, 13 dana, leto 2019.godine) br.3 od 25.02.2018.
TA Skouras nastupa u svojstvu posrednika/subagenta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”-1\” gap=\”10\” grid_id=\”vc_gid:1551351556042-235dfae7-2840-2\” taxonomies=\”51\”][/vc_column][/vc_row]