Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Letovanje Bugarska 2017 Suncev breg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Letovanje Bugarska 2017 Suncev breg

Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske na samo 30 km severno od Burgasa. Ovo najmodernije i najglamuroznije letovalište na Crnom moru smešteno je u 8 km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec, okrenut na istok. Severni deo letovališta blago se uzdiže uz poslednje obronke Stare planine, gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas. Na južni deo praktično se nastavlja novi Nesebar u čijem je podužetku poluostrvo na kome se nalazi stari grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCOa.

U Sunčevom bregu je izgrađeno preko 100 hotela od kojih su mnogi podigniti jos tokom 60ih godina prošlog veka.  Osim toga, ima bezbroj restorana i pabova, ali i pozorište i bioskop na otvorenom, šoping centar, igrališta, i dečije bazene.

Klima crnomorskog primorja je maritimna sa tipičnim toplim i suvim letima, ali ne pretoplim. Za Sunčev Breg važi da ima posebno prijatnu klimu, jer se tu dodiruju mediteranski topao vazduh i svež planinski koji posebno pogoduje osobama sa respiratornim problemima. Sunčev Breg je dobitnik Plave zastave, prestižne nagrade za kvalitet i čistoću plaže. Ovo je jedno od retkih mesta na kome se mogu videti peščane dine u južnijim delovima.
Kombinacija zelenih šuma sa plažom, morem i netaknutom prirodom, čine Sunčev Breg idealnom destinacijom za odmor.

Od Sunčevog brega postoji redovna veza autobusom ili brodom do regionalnih centara, Burgasa (35 km) i Varne (95 km), a do susednog Nesebra saobraća gradski autobus.

Cenovnik:
s__breg__2017[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”10\” gap=\”10\” grid_id=\”vc_gid:1491904942419-2a8e04b4-3a57-3\” taxonomies=\”45\”][/vc_column][/vc_row]