Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

MALTA KURSEVI JEZIKA 2023.

MALTA KURSEVI JEZIKA 2023.

Polasci:svake subote- individualni polasci

Za više informacija o ovom programu ili Skouras kamp-u pozovite TA Skouras 021/661-05-51 ili 066/61-66-825

Skouras sportski kamp 2020. – avio

ZA DECU od 8-10 godina i 11-14

Ovaj program specijalno je napravljen za najmlađe učenike i kompletan paket uključuje dinamične časove, odgovarajuće aktivnosti za ovaj uzrast. Učenici su smešteni u delu hotela Selina Resort 4* (sobe su četvorokrevetne) koji pripada školi i aktivnosti, škola i rezidencije su pod punim nadzorom. Kvalifikovani nastavnici i animatori prate učenike na časovima i na aktivnostima.

 

Nastava: Nastava za ovaj uzrast odvija se uz dosta dinamičan program aktivnosti i igru. Rad je u malim grupama i u parovima što pomaže da se izgradi samopouzdanje ali i da se upoznaju novi prijatelji. Svi nastavnici su kvalifikovani i motivisani da rade sa decom. Tipične aktivnosti podrazumevaju i učenje jezika kroz pesme, muziku, film, kreativni rad, hobije, tradicionalna jela, omiljene sportove i slično. Kurs obuhvata 20 časova engleskog jezika nedeljno u grupama od najviše 15 učenika. Za učenike od 11-14 godina program je drugačiji i časovi se baziraju na temama odgovarajućim za njihov uzrast kao i na gramatici, slušanju, čitanju, pisanju i govoru.

 

Program aktivnosti: Tokom organizovanja vanškolskih aktivnosti o deci brine brižno i profesionalno osoblje, aktivnosti su takve da se deca ne mogu povrediti i uključuju piknike, lov na blago, zabavne parkove i slično. Program aktivnosti uključuje. Orjentacionu šetnju, sportske aktivnosti, celodnevni izlet nedeljno, welcome parti, odlazak na plažu, izlete brodom, tragovima kulture, i svakodnevne večernje aktivnosti

 

Smeštaj je u višekrevetnim moderno opremljenim sobama u College Camp Residenciji sa vršnjacima. Smeštaj je na bazi punih pansiona.

 

Učenici od 8-10 godina i 11-14 imaju različite časove i aktivnosti odgovarajuće za njihov uzrast. Učenici od 12-14 godina mogu birati i intenzivniji program od 30 časova engleskog jezika nedeljno uz doplatu.

 

JUNIOR CLUB PROGRAM

ZA UČENIKE OD 14-17 godina

 

Ovaj program podrazumeva paket koji uključuje dinamične i interesantne časove odgovarajuće za uzrast, program aktivnosti i trasport od i do skole, organizovane aktivnosti.

 

Nastava: Nastava se odvija na svim nivoima, na početku kursa učenici polažu test na osnovu koga se svrstavaju u grupe. Kurs obuhvata 20 časova engleskog jezika nedeljno a uz doplatu učenik se može opredeliti i za intenzivniji kurs od 30 časova nedeljno. Kurs se odvija u grupama od 15 učenika. Časovi se odvijaju u prepodnevnim ili popodnevnim satima

 

Smeštaj može biti u Selina Residence Hotelu 4* ( sobe su četvorokrevetne) ili porodici, deca od 13-14 godina moraju biti u rezidenciji do 23.00 kada je vreme za spavanje a stariji učenici do ponoći sem petkom i subotom kada je dozvoljeno da se vrate do 1:00 posle ponoći. Smeštaj u porodici daje mogućnost učenicima da vežbaju engleski i van učionice. Smeštaj u rezidenciji je u četvorokrevetnim sobama a porodice takodje mogu da ugoste do 4 učenika u isto vreme. Smeštaj je na bazi punih pansiona s tim da je ručak lanč paket a večera glavno jelo.

 

Program aktivnosti: organizovan je adekvatan program za ovaj uzrast i nadgleda ga visokokvalifikovano osoblje škole. Aktivnosti uključuju piknike, žurke na plaži, pena party i slično. Sve aktivnosti se odvijaju nakon časova i u večernjim satima.Program aktivnosti uključuje. Orjentacionu šetnju, sportske aktivnosti, celodnevni izlet nedeljno, welcome parti, odlazak na plažu, izlete brodom, tragovima kulture, i svakodnevne večernje aktivnosti

 

MILAN JUNIOR CAMP

Program specijalno dizajniran za decu od 10-16 godina koja vole fudbal i žele da tokom boravka usavršavaju svoje veštine. Uz učenje jezika treneri sa specijalnim sertifikatima fudbalskog kluba Milan rade treninge sa decom na visoko profesionalnom nivou po standardima Fudbalske Federacije. Kamp je izuzetno mesto da se deca prikažu u najboljem svetlu i da budu zapažena od strane fudbalskog kluba Milan. Učenici mogu biti pozvani da dodju u Milan i da eventualno budu izabrani da učestvuju u izboru za budućeg fudbalera ovog poznatog fudbalskog kluba. Smeštaj može biti u kampu ili juniorskoj rezidenciji tj u Selina Resortu u 1/4 sobama. U cenu su uključeni i časovi engleskog jezika (20 časova nedeljno). Kamp je otvoren od 02.07.2016-16.07.2016.

 

PROGRAM ZA STARIJE OMLADINCE

Uzrast 17-19 godina

Ovaj program je fleksibilniji u smislu nadgledanja učenika ali i izboru koliko časova žele da pohadjaju. Učenici na ovom programu mogu izabrati pohadjanje 20/30 časova ili mogu uzeti privatne časove uz doplatu. Za starije omladine organizovani su izleti brodom, kulturne posete, zabava i uključene su u cenu a pored toga ima niz opcionalnih izleta koji se mogu uplatiti na licu mesta.

 

Nastava: Paket iz naše ponude obuhvata 20 časova engleskog jezika nedeljno, svi polaznici na početku kursa rade test na osnovu koga se svrstavaju u grupe. Časovi se odvijaju u grupama od 15 učenika na svim nivoima. Sve aktivnosti su organizovane i prati ih kvalifikovano osoblje. Časovi se odvijaju u prepodnevnim ili popodnevnim satima

 

Smeštaj može biti u porodici ili u Young Adults Residence u 1/3 ili 1/4 sobama u rezidenciji ili u 1/2 ili   1/3 sobama u porodici sa vršnjacima. Smeštaj je na bazi polu pansiona.

PROGRAM ZA PORODICE

Ovaj program namenjen je porodicama koje žele da pohađaju kurs i borave na Malti, smeštaj je u hotelu  The George Urban Boutique hotel u 1/2 sobama na bazi noćenja sa doručkom + lanč paket za dete Period boravka je od 29.06-14.09. Kurs obuhvata 20 časova engleskog jezika za roditelja i 20 časova engleskog jezika da učenika. Aktivnosti za roditelje su uključene u cenu i roditelj će pratiti svoje dete na aktivnostima

Cenovnik: Registracija 50€

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE AVIO KARTU, PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE, TROŠKOVE LOKALNOG PREVOZA, LIČNE TROŠKOVE. Transfer od i do aerodroma na Malti uključen je u cenu kao vannastavne aktivnosti za decu, opcionalni fakultativni izleti placaju se na licu mesta.

OSTALE UPLATE: 50€ + 30% PRI REZERVACIJI, OSTATAK DO 20 DANA PRED PUT

Za organizovane grupe posebni uslovi plaćanja i cene, minimum za realizaciju grupe 15 polaznika

Troskovi otkaza prema Opstim Uslovima Putovanja agencije Matico Educo Travel licenca OTP23/2016 od 10.02.2016

OSTALI USLOVI PUTOVANJA PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA MATICO EDUCO TRAVEL KOJI SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA. OTP 23/2016

TA Skouras nastupa u svojstvu posrednika/subagenta.