Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Pariz 01. maj

[vc_row][vc_column][vc_column_text]PARIZ 01. maj
6 DANA/3 NOĆENJA – AUTOBUSOM
 
Pariz, kojeg s punim pravom još nazivaju i “gradom svetlosti”, jedna je od najpoznatijih turističkih destinacija na svetu. Grad ljubavi, romantike, visoke mode, kulture, umestnosti i odlične kuhinje, već decenijama unazad mami uzdahe miliona turista koji se  ovom gradu uvek rado vraćaju. Ajfelov toranj, katedrala Notr Dam, dvorac Versaj, čuvena Jelisejska polja, najpoznatiji muzej na svetu Luvr, romantična vožnja brodićem po Seni, samo su neke od mnogo nezaobilaznih atrakcija ovog grada koje će vam pružiti nezaboravne trenutke. Uživajte u  ovom gradu koji će vas svojim čarobnim duhom očarati i pružiti vam nezaboravne uspomene, a vi mu se ponovo vratite, po još koju uspomenu.
Program putovanja:

  1. dan (28.03./30.04.2017.) Niš – Beograd – Novi Sad

Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 03:30h. Prijem putnika na relaciji Niš – Beograd. Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 07h i polazak ka Novom Sadu. Iz Novog Sada polazak sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive oko 08:30h. Tačne satnice polaska biće poznate jedan dan pred put. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
 

  1. dan (29.03./01.05.2017.) Pariz

Dolazak u Pariz oko podneva u zavisnosti od zadržavanja na granicama. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija koja se nalazi na trgu Šarl de Gol, Opera, Konkord, trg Vandom, Notr Dam (katedrala za koju kažu da je \”Teška kao slon, a laka kao leptir\”), Ajfelova kula (podignuta kao simbol Svetske izložbe 1889, u tadašnje vreme značila je revoluciju u arhitekturi), Latinski kvart, Sajo, Panteon, Jelisejska polja… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 

  1. dan (30.03./02.05.2017.) Pariz – Muzej Luvr

Doručak u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do najpoznatijeg muzeja na svetu – Luvra. Gradnja palate Luvr započeta je krajem XII veka. Mnogi vladari su je tokom narednih vekova menjali. Prvo je bila dvor, a krajem XVII veka je zamenjuje Versaj, dok se Luvr od tada pretvara u muzej. Vrlo bogate muzejske kolekcije podeljene su na 6 odeljaka: orijentalni, egipatski, grčki i rimski antikviteti, skulpture, slike, umetnički predmeti. U Luvru se nalazi i svetski poznata slika Mona Lize. Slobodno popodne. Noćenje.
 

  1. dan (31.03./03.05.2017.) Pariz – Dvorac Versaj

Doručak u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti  ili fakultativni izlet do dvorca Versaj, koji datira iz XVI veka, nekadašnje rezidencije kralja Luja XIV, za koga su vezane dve poznate izreke: \”Država, to sam ja\” i \”Posle mene potop\”. Prema istorijskim predanjima, kralj Luj XIV je tražio od svojih arhitekata da celu kompoziciju njegovog raskošnog dvorca postave tako da centar cele kompozicije i svih puteva koji vode u Versaj bude njegova spavaća soba i u njoj njegov krevet. Godine 1682. u dvor se useljava on sa još 10.000 osoba. Obilazak dvorca i šetnja njegovim prelepim parkom. Nakon obilaska- povratak za Pariz. Fakultativni izlet u večernjim časovima: Romantična vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 

  1. dan (01.04./04.05.2017.) Pariz – Diznilend

Doručak u hotelu. Napuštanje soba i hotela. Slobodno vreme u gradu za individualna razgledanja ili fakultativni odlazak u Diznilend – mesto za pravu avanturu. U okviru Diznilenda postoje tematske zone, vozići, svemirski brodovi, gusarske pećine, kuće straha, Snežanina šuma, zamkovi iz bajke, prodavnice, restorani, poslastičarnice i kafići. U večernjim satima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim pauzama i graničnim formalnostima.
 

  1. dan (02.04./05.05.2017.) Novi Sad – Beograd – Niš

Dolazak u Novi Sad i Beograd u kasnim večernjim časovima, dolazak u Niš u ranim jutarnjim časovima narednog dana, u zavisnosti od zadržavanja na granicama. Kraj usluga.
\"\"
Broj osoba za realizaciju programa iz Niša do Beograda je 20 putnika, u slučaju manjeg broja organizuje se transfer.
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio-video oprema) prema programu,
– Panoramsko razgledanje grada sa vodičem po programu,
– 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto) u Parizu u hotelu sa 3* , hotel Median Paris Congres (6-8 Boulevard de Douaumont,  http://www.medianpariscongres.com/) ili sličnom… sa 3* blizu metro stanice u 1/2 i 1/3 sobama. Hotel raspolaže restoranom i recepcijom.  Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa bračnim ili sa odvojenim ležajevima i trećim odvojenim, sa sopstvenim TWC kupatilom, klimatizovane sa SATTV, bežičnim internetom. Tačan spisak imena hotela biće potvrđen nakon formiranja grupe,
– Pratioca grupe tokom putovanja,
– Troškove organizacije putovanja.
 
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Ulaznice za muzeje i druge kulturno-istorijske spomenike (cene su podložne promenama npr. individualni obilazak Ajfelovog tornja (treći nivo) – oko 17€, dok popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi),
– Fakultativne programe, minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika,
– Boravišnu taksu za boravak u hotelu u Parizu u iznosu od 1,65 EUR po noći i osobi = 4,95 EUR, plaćanje gotovinom u agenciji,
– Doplatu za jednokrevetnu sobu 70% cene aranžmana. Prijavljivanje i uplata isključivo u agenciji,
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualni troškovi i programom nenavedene usluge.
 
CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA ZA POJEDINAČNE PRIJAVE U AGENCIJI I UPLATE NA LICU MESTA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
– Vožnja brodom po Seni 15€ odrasli/10€ deca,
– Dvorac Versaj 30€ odrasli/20€ deca. Cena obuhvata: rezervaciju, ulaznice i prevoz autobusom,
– Diznilend 75€ odrasli/ 65€ deca. Cena obuhvata: prevoz autobusom i jednodnevnu ulaznicu za zabavni park,
– Muzej Luvr – 40€ odrasli / 20€ deca (usluga prevoza i organizacije). Cena obuhvata: prevoz, rezervaciju i ulaznicu (deca do 18 godina gratis ulaz, plaćaju samo uslugu prevoza i organizacije).
 
PAKET ULAZNICA VAŽI ZA PRIJAVE I UPLATE ISKLJUČIVO U AGENCIJI UZ PRIJAVU ZA ARANŽMAN
 
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.barcino.travel. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
– Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.  U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
USLOVI PLAĆANJA:

  1. 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).
  2. Čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1, 5, 10. ili 15. u mesecu.
  3. Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2017.
  4. Administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

 
NAPOMENE:
– Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
– Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
– Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM
Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
Web sajt www.barcino.travel i Opšti Uslovi Putovanja Barcino Tours-a su sastavni deo ovog cenovnika.  Cenovnik broj 1. od 01.02.2017.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”-1\” gap=\”10\” grid_id=\”vc_gid:1490013826089-b02a72674de4be3023f22d9aae4185bc-9\” taxonomies=\”33, 59\”][/vc_column][/vc_row]