Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

Persijski zaliv – Celestyal Journey – 07.Nov.

07. novembar 2024. -16. novembar 2024.

Krstarenje
Lučke takse
Avio prevoz
Hotel
VODIČ
Pogodnosti +

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: Celestyal Cruises

Brod: Celestyal Journey

Luka polaska: Doha, Katar

Države na krstarenju: Katar, Bahrein, Ujedinjeni Arapski Emirati, Oman

Aranžman uključuje
Dodatne Pogodnosti
Unutrašnja kabina
1549€
Po osobi
Prozorska kabina

1599€

Po osobi
Balkonska kabina

1749€

Po osobi
07.11. Beograd / Podgorica – Istanbul
 • Dolazak:
 • Polazak:

Putnici iz Srbije
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 12:00h kod šaltera OKI Air-a. Let Turkish Airlines TK 1080 na relaciji Beograd – Istanbul sa očekivanim vremenom poletanja u 14:35h i sletanja u 18:25h.

Putnici iz Crne Gore
Okupljanje grupe na Aerodromu u Podgorici u 11:45h kod šaltera OKI Air-a. Let Turkish Airlines TK 1090 na relaciji Podgorica – Istanbul sa očekivanim vremenom polijetanja u 14:25h i sletanja u 18:10h.

08.11. Istanbul – Doha
 • Dolazak:
 • Polazak:

Let Turkish Airlines TK 782 na relaciji Istanbul – Doha sa očekivanim vremenom poletanja u 01:30h i sletanja u 05:50h po lokalnom vremenu. Nakon pasoške i carinske kontrole, transfer do Dohe. Transfer i smeštaj u hotel Treffen House Doha 4* koji se nalazi u kod Msheireb metro stanice i Suk Wakifa. Slobodno vreme u Dohi. Noćenje.

09.11. Doha, Katar
 • Dolazak:
 • Polazak: 21:00

Nakon doručka, napuštanje hotela i transfer do luke i ukrcavanje na brod Celestyal Journey. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, možete ručati u buffet restoranu.

10.11. Bahrein, Bahrein
 • Dolazak: 11:30
 • Polazak: 17:00
Bahrein je ostrvska zemlja sastavljena od arhipelaga od 50 prirodnih ostrva i 33 veštačka ostrva, smeštena u Persijskom zalivu i jedna je od najbogatijih zemalja sveta. Sa oko 1,8 miliona stanovnika, Bahrein je najmanja arapska nacija, nezavisna od 1971. godine. Do 2002. godine je Bahrein bio emirat, dok je od tada zvanični naziv države Kraljevina Bahrein. Glavni grad Manama se nalazi na najvećem ostrvu koje se zove Bahrein. Velika džamija Al Fateh je najveća džamija u Bahreinu i najznačajniji je simbol ove države. Znamenita je staza na kojoj se vozi Velika nagrada Bahreina u kalendaru Formule 1, kao i Bahrain World Trade Center, visoki neboder bez kojeg se panorama grada više ne može zamisliti.
11.11. Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
 • Dolazak: 14:00
 • Polazak:

Dubai, sa nešto manje od tri miliona stanovnika, jedan je od sedam emirata federacije Ujedinjenih arapskih emirata, smešten na jugoistoku Persijskog zaliva na Arabijskom poluostrvu. Dubai je sinonim za nagli privredni razvoj i bogatstvo, raskoš i luksuz, i sve to zahvaljujući izdašnim izvorima nafte. Tržni centri nisu samo mesto kupovine, već i zabave i druženja. Burdž Kalifa je najpoznatija građevina Dubaija i sa 828 metara, to je najviša zgrada na planeti, a Burdž el Arab je najčuveniji i najluksuzniji hotel. Džumeira, plaža sa belim peskom i tirkiznom bojom mora, najpoznatija je plaža Dubaija.

12.11. Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirat
 • Dolazak:
 • Polazak: 19:00
13.11. Kasab, Oman
 • Dolazak: 08:00
 • Polazak: 18:00

Izlet Kasab (u ceni aranžmana)
Kasab, glavni grad provincije Musandam poznat i kao “Norveška Arabija” jer predstavlja očaravajuću mešavinu uvala nalik fjordovima i veličanstvenim planinskim pejzažima. Kasab je savršena polazna tačka za istraživanje nepoznatog poluostrva Musandam i njegove jedinstvene tradicije i kulture. Grad je popularno turističko mesto za stanovnike Ujedinjenih Arapskih Emirata, usled dobre povezanosti i male udaljenosti od Dubaija.

14.11. Sir Bani Yas, Ujedinjeni Arapski Emirati
 • Dolazak: 13:00
 • Polazak: 20:00
Ostrvo Sir Ban Yas se nalazi na samo 10-ak kilometara od obale i sa površinom od 87 km2, najveće je prirodno ostrvo Ujedinjenih Arapskih Emirata. Šeik Zajed je 1977. godine osnovao prirodni rezervat koji obuhvata polovinu ostrva i u kojem danas slobodno žive na hiljade divljih životinja. Veoma je atraktivan džip safari kroz park prirode, pošto su posetioci u neposrednom kontaktu sa arapskim oriksom, peščanom i planinskom gazelom, kao i sa predatorima kao što su sudanski gepard i prugasta hijena. Zahvaljujući decenijskom poslu i investicijama u ekologiju, nekada skroz pusto peščano ostrvo danas ipak ima mnoštvo zelenila. Ostrvo je čuveno i po lepim i dugim peščanim plažama i luksuznom hotelskom resortu Anantara.
15.11. Abu Dabi, Ujedinjeni Arapski Emirati
 • Dolazak: 08:00
 • Polazak: 19:00
Abu Dabi je glavni grad UAE i sa nešto više od milion stanovnika, drugi grad po veličini u UAE. Abu Dabi je danas jedan od najvećih proizvođača nafte na svetu i među najbogatijim gradovima Bliskog Istoka. Kada bismo preveli sa arapskog ime Abu Dabi, doslovno značenje bi bilo “otac gazele”, verovatno zbog krda arabijskih oriksa koji su nekada u velikom broju živeli u teškim pustinjskim uslovima. Glavna arhitektonska znamenitost grada je veličanstvena Velika džamija Šeika Zajeda, završena 2007. godine. Impresionira veličina prostora koji može da primi oko 41.000 vernika i belina mermera kojim je obložena ova raskošna džamija. Ova građevina je definitivno jedno od modernih svetskih čuda arhitekture. Zanimljivi su Ferrari World, Emirates Palace hotel i Predsednička palata, zatim novi spektakularni Muzej Louvre koji je sjajna mešavina orijentalnog i modernog stila u arhitekturi, a Abu Dabi je poznat i po kupovini i tržnim centrima.
16.11. Doha, Katar
 • Dolazak: 08:00
 • Polazak:
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i razgledanje grada. Doha je glavni grad Katara i jedan od najbrže rastućih gradova u svetu, sa velikim brojem supermodernih nebodera i gradilištima na svakom koraku. Grad se smestio u širokom zalivu, pa i ime Doha potiče od arapske reči Dohat što znači zaliv. Zanimljivi delovi Dohe su Suk Vakif sa građevinama u tipičnom arapskom stilu, sa brojnim arapskim restoranima i prodavnicama, bulevar i šetalište La Corniche, West Bay je finansijski i poslovni deo grada sa sada već čuvenim “skyline-om” i Biser, odnosno The Pearl, luksuzni stambeni kompleks sagrađen na veštačkim poluostrvima i ostrvima, sa Marinom u kojoj su usidrene preskupe jahte, lepo šetalište i restorani i kafići. Katar je poznat i po avio kompaniji Qatar Airways i po TV kući Al Jazeera. Nakon razgledanja, slobodno vreme u Dohi. U večernjim satima, transfer do Aerodroma u Dohi.
17.11. Doha – Beograd / Podgorica
 • Dolazak:
 • Polazak:

Putnici iz Srbije
Let Turkish Airlines TK 781 na relaciji Doha – Istanbul sa očekivanim vremenom poletanja u 02:05h i sletanja u Istanbul u 06:50h. Let Turkish Airlines TK 1081 na relaciji Istanbul – Beograd sa očekivanim vremenom poletanja u 08:25h i sletanja na Aerodrom Nikola Tesla u 08:10h. Kraj putovanja.

Putnici iz Crne Gore
Let Turkish Airlines TK 781 na relaciji Doha – Istanbul sa očekivanim vremenom polijetanja u 02:05h i slijetanja u Istanbul u 06:50h. Let Turkish Airlines TK 1085 na relaciji Istanbul – Podgorica sa očekivanim vremenom polijetanja u 08:20h i slijetanja na Aerodrom Podgorica u 08:05h. Kraj putovanja.

Sve je uključeno u cenu

Avio prevoz, obilazak Dohe, dva noćenja u Dohi, vodič, izlet u Kasabu, paket pića tokom obroka, krstarenje, lučke takse i napojnice za brodsko osoblje...

Krstarite Persijskim zalivom i posetite Katar, Bahrein, Ujedinjene Arapske Emirate i Oman sa organizovanim avio prevozom, svim transferima, razgledanjem Dohe, dva noćenja u Dohi, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem sa uključenim lučkim taksama, napojnicama za brodsko osoblje, paketom pića tokom obroka i izletom u Kasabu.

Brod Celestyal Journey je detaljno renoviran 2023. godine i od tada se nalazi u floti kiparske brodarske kompanije Celestyal sa sedištem u Limasolu. Brod je dugačak 220m i širok 32m, sa bruto tonažom od 55.887 tona i maksimalnom bzinom od 22 čvorova, sa devet dostupnih paluba za 1260 putnika smeštenih u 630 kabina o kojima brine oko 500 članova posade. Brod Celestyal Journey nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazen sa pokretnim krovom i otvoreni bazen, đakuzi, teretana, spa, sportski teren za košarku… Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, osam barova i salona, prodavnice.

Preuzmi Program Putovanja