Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

SINGAPUR I BALI

SINGAPUR I BALI

29.12.2016
 14 dana (11 noći), avionom, grupni polazak         
Singapur – Dinamičan, kosmopolitski grad-država u kome se različite kulture, etničke grupe i religije harmonično mešaju. Vekovima predstavljajući most između istoka i zapada, lociran u srcu fascinantne jugo-istočne Azije nastavlja da spaja moderni i tradicionalni stil života. Singapur nudi veliki broj uzbuđenja i nezaboravnih iskustava koja čekaju na vas…
Indonezija – jugoistočna azijska republika, najveći je svetski arhipelag sa oko 17.000 ostrva duž Ekvatora. Klima je tropska. Četvrta zemlja na svetu po broju stanovnika (218miliona). Glavni grad je Džakarta. Mnogobrojni narodi su indonežanskog, malajskog i kineskog porekla. Tri četvrtine stanovništva ispoveda islam, ostale vere su katolička, hindu i budistička. Bali-tropsko ostrvo u indonežanskom arhipelagu, neobične lepote. Bali je okružen Indijskim Okeanom i prekriven bujnim tropskim džunglama kroz koje se vide visoki vulkani. Spektakularna pirinčana terasasta polja, ribarska sela, mistična hindu religija, bogato umetničko i kulturno nasleđe ostrva otkrivaju jedinstven spoj magičnog i fascinantnog. Stanovnici Balija se ponose očuvanom verskom tradicijom, koja se primeduje u svakodnevnom životu i arhitekturi, u veličanstvenim hramovima i palatama ovog ostrva.

1.dan (29.12.2016.) BEOGRAD –  CIRIH – SINGAPUR
Sastanak putnika na aerodromu \”Nikola Tesla\” kod šaltera Big Blue u 04:55 časova. Poletanje za Cirih u 06:55časova (Let JU370). Sletanje u 08:45 časova. Nastavak putovanja za Singapur u 10:35 časova (Let SQ367). Obroci uavionu.
2.dan (30.12.2016.) SINGAPUR
Sletanje u Singapur u 06:00 časova. Transfer do hotela. Doručak. Smeštaj (prema međunarodnim uzansama u sobe se ulazi između 12:00 i 14:00 časova.). Odlazak na poludnevno razgledanje grada čiji naziv u prevodu znači „lavljigrad\”. Singapur je jedan od najmodernijih gradova jugoistočne Azije, sa izuzetnom prirodnom lukom, puno modernearhitekture, starih hramova sa tipičnom kineskom atmosferom, mnogo raskošnog tropskog zelenila. Obilazak TrgaPadan sa značajnim zdanjima građenim u engleskom kolonijalnom stilu, kineske četvrti, starog kineskog hrama,hindu hrama Šri Marijaman, brda Faber, bašte orhideja i dr. Povratak u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.
3.dan (31.12.2016.) SINGAPUR
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja. Uve
e fakultativni do
ek Nove godine.  Noćenje.
4.dan (01.01.2017.) SINGAPUR
Doručak. Slobodan dan za odmor i individualna razgledanja i kupovinu, ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Sentoza ostrvo, voznja džunkama po Singapurskoj luci, Jurong park ptica, kineska bašta, čuveni zoološki vrt i dr.). Noćenje.
5.dan (02.01.2017.) SINGAPUR – DENPASAR (BALI)
Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje Poletanje za Denpasar u 08:20 časova (Let SQ 938). Sletanje u 11:05 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno posle podne. Noćenje.
6.dan (03.01.2017.) BALI
Doručak. Slobodan dan za odmor i kupanje (izražen fenomen plime i oseke) i individualne obilaske. Noćenje.
7.dan (04.01.2017.) BALI
Doručak. Polazak na celodnevni izlet – Kintamani. Ovo je najatraktivnija tura na ostrvu i obuhvata posetu živopisnim selima smeštenim u raskošnom prirodnom ambijentu, sa kućama građenim u tipičnom balinežanskom stilu. Skoro svako selo je poznato po nekom od umetničkih zanata, kao što su izrada predmeta od srebra, zlata i plemenitog drveta, po umetničkim galerijama i dobro očuvanim kulturno-istorijskim spomenicima. Izlet uključuje i tradicionalni ples barong, posetu manastiru iz 11. veka, koji je istovremeno posvećen Budi i Šivi (Goa Gajah), kraljevske grobnice iz 12.veka Gunung Kavi, jezero Batur sa pogledom na istoimeni vulkan, svete izvore Tampak Siring i dr. Povratak u hotel. Noćenje.
8.-12.dan (05.-09.01.20167) BALI
Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje i individualne obilaske. Noćenja.
13.dan (10.01.2017.) DENPASAR (BALI) – SINGAPUR
Doručak. Napuštanje soba do 12:00 časova. Slobodno vreme. Transfer na aerodrom. Poletanje za Singapur u 20:05 časova  (Let SQ 947). Sletanje u  Singapur u 22:40 časova.
14.dan (11.01.2017.) SINGAPUR – PARIZ – BEOGRAD
Nastavak putovanja za Pariz u 00:10 časova (Let SQ336). Obroci u avionu. Sletanje u 07:10 časova. Poletanje za Beograd u 10:00 časova (Let JU 311). Sletanje u Beograd u 12:20 časova.
Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

\"singapur\"

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovarastandardnoj veličini i vrše se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

U cenu aranžmana je uračunato:
Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* u Singapuru (hotel Peninsula Excelsior) i u deluxe sobama u hotelu Patra Jasa Bali Resort & Villas 5* (po lokalnoj kategorizaciji), na bazi noćenja sa doručkom (švedskisto), transferi i obilasci prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja
U cenu aranžmana nije uračunato:
Avio-takse u iznosu od 493 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi: eur 369.58YQ, 17.92YQ i refundabilnih  eur 16.72RS, 0.22RS, 15.41CH, 3.30LG, 0.98RF, 15.14SG, 4.03OP, 7.28OO, 15.60D5, 18.67QX, 8.15FR),(avio-takse u trenutku pravljenjaprograma – konačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji,Indonežanska izlazna taksa  200.000 IDR (oko 13 evra) koja se plaća prilikom izlaska izzemlje, fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.
OPISI HOTELA:
Peninsula Excelsior  Hotel 4* (lokalna kategorizacija) – Singapur                            http://www.peninsulaexcelsior.com.sg/
Hotel je centralno lociran, udaljen oko 5 minuta vožnje od Marina Sands Bay. Hotel ima dva otvorena bazena, restoran i elegantne sobe sa prozorima od poda do plafona. Hotel je udaljen nekoliko minuta od glavnih poslovnih i tržnih centara. Sobe su opremljemne sa TV sa kablovskim kanalima, elektronskim sefom, ketlerom  za kafu/čaj, mini barom. Obezbeđen je bežični internet.
Patra Jasa Bali Resort & Villas 5* (lokalna kategorizacija) –  Bali                                                         www.thepatrabali.com
PATRA JASA BALI RESORT& VILLAS (Tuban, Kuta) okružen je tropskom baštom veličine 11 hektara. Nalazi se na južnoj obali ostrva, poznatoj po nezaboravnim zalascima sunca, a pet minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai i centra Kute, odnosno 15 minuta vožnje od Denpasara. Lokacija ovog hotela omogućava brz odlazak u kupovinu ili u centre zabave. Takođe je idealan za miran odmor i opuštanje. Odllikuje ga spoj tradicionalnog i modernog. Nameštaj je izrađen u tradicionalnom balinežanskom stilu, a bazeni su sa pogledom na okean. Sobe su klimatizovane, imaju balkon, satelitsku TV, frižider, mini-bar, pristup Internetu, fen, room service 24 časa.
   
KORISNE INFORMACIJE:
Vize: Državljanima Srbije sa biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nije potrebna viza za Indoneziju. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništva u svojim zemljama.
Novčana jedinica:  
Bali – indonežanska rupija:     1 USD = 13,240.93 IDR  1 EUR = 14,803.89 IDR
Singapur – singapurski dolar: 1 USD =1.36645 SGD  1 EUR = 1.53288 SGD
Klima: Bali i Singapur imaju vrlo sličnu klimu – toplo preko cele godine sa temperaturama od 26 do 32°C. Mogući kraći tropski pljuskovi.
USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČINI PLAĆANJA: 
– gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– čekovima građana do 6 mesečnih rata.
– platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
– kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
– kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
– Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
– preko računa.
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
– administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
 
Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.
BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.
                                                                                                                                Cenovnik br. 1 važi od 22.09.2016. godine