Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Sportski kamp Alexandra Grčka

SPORTSKI KAMP ALEXANDRA GRČKA 2024. 9 DANA 7 PUNIH PANISONA

Alexandra je dečiji kamp smešten u regionu  Kavale i Severne Grčke. Grad Solun i područje Halkidiki nalaze se u blizini kao i Touzla popularno letovalitište samo 4 km udaljeno od kampa nudi deci iz cele Grčke i iz inostranstva predivno nezaboravno letnje iskustvo u prijateljskog porodičnoj atmosferi. U mamu deca borave u bungalovima koji su izgradjeni od betonskih zidova, prozorima od duplog stakla i pločastim krovom.  Kamp Alexandra je “Zeleni raj” pored mora sa visokim drvećem i raznobojnim cvećem. Smeštaj dece je komforan, relaksirajući i iznad svega siguran ne samo tokom dana već i tokom noći. U bungalovima naši mali kamperi su idealno zaštićeni od svih neželjenih i nepredvijenih vremenskih uslova kao što su prevelika vrućina, jaka kiša i jak vetar. Svaka soba sadrži drvene ležajeve, garderober, stočiće pored kreveta, fioke, stolove i stolice. Takođe kupatilo sa toaletom, frižider i telefon u svakoj sobi. Čisti tuševi, toaleti rasprostranjeni su svuda po kampu. Restoran, bar na plaži, mini market, kafić i kantina, nude visok kvalitet ponude svim mlađim kamperima.

Sportske aktivnosti 4 košarkaška, 2 odbojkaška, 1 teniski i 1 rukometni teren nalaze se duž plaže, fudbalski tereni su odlično smešteni u našem kampu. Fudbal košarka i odbojka, turniri, medalje, pehari i treninzi za tinejdzere i mlađu decu organizuju se svakog leta sa iskusnim tremerima.

Zlatna plaža Velika plaža sa zlatnim peksom i raznobojnim šljunkom nagradjena je Plavom zastom od strane Ujedinjenih evropskih Čistih Plaža. Deca uživaju u čedesnim igrama u kristalno plavoj plitkoj vodi pod stalnim nadzorom čuvara. Odličan izbor za gradnju peščanih zamaka, plivanja, surfovanja, ronjenja, kanu, plovidbu, igranje odbojke na plaži ili fudbala. uživanje u vožnji banane na vodi i svakako sunčanja i odmaranja.

Slobodno vreme Svakodnevni raspored fokusiran je na ponudi mladjim kamperima mogućnost izbora i drugih sportova  zabave ili edukacionih aktivnosti kao što su: biciklizam, jahanje konja, planinarenje, penjanje na stenu, leteća lisica, kampovanje u planini, raftig na raci i kanu, streličarstvo, razne radionice, erobik, grčki folklor, moderan ples i drugo.

Vodeni svet Bazen za plivanje, vodeni tobogan, aerobic u vodi, obuka plivanja i ronjenja uvek pod obezbedjenjem i konstantnim nadzorom iskusnih spasioca.

Noćne aktivnosti Grčke večeri sa takmičenjem u plesu i pevanju, karaoke večeri, žurke na plaži, pidžama žurke, pozorište, lutkarsko pozorište, šaljive igre, potraga za skrivenim blagom. Grčke večeri sa tradicionalnom mizikom i za tinejdzere poseta diskoteke u blizini Touzla.    

  

Poštovani roditelji na vreme prijavite vaše dete  za kamp Aleksandra u Grčkoj za leto 2024.

Program putovanja:

1dan NOVI SAD – ALEXANDRA KAMP Polazak sa dogovorenog mesta oko 16.00 sati. Noćna vožnja preko Makedonije sa kraćim usputnim pauzama. 2dan – 8. dan ALEXANDRA KAMP Dolazak i smeštaj. Boravak na bazi punih pansiona i užine. Odlazak na fakultativne izlete. 9. dan ALEXANDRA KAMP – NOVI SAD Polazak iz ALEXANDRA KAMPA posle doručka. FAKULTATIVNI odlazak Waterland . U posle podnevnim satima polazak za Srbiju.

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.Mogućnost plaćanja u mesečnim ratama, a najkasnije 10 dana pre putovanja. Prva rata iznosi 50 eur nakon prihvatanja ponude. Za rate koje dospevaju nakon izvršenih usluga obavezno je deponovati čekove (do 15.12.2024.)

Cena aranžmana obuhvata:

Prevoz turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd- (Alexandra kamp) -Beograd/Novi Sad Smeštaj u kampu (u bungalovima u višekrevetnim sobama 8-10-12 kreveta sa kupatilom), usluga na bazi punog pansiona i užine (doručak, ručak, užina i večera) Korišćenje svih dodatnih sadržaja u sportskom kampu (bazen,aktivnosti na plaži, sportski tereni, stolovi za stoni tenis, košarka, odbojka, fudbal…) Usluge vodiča/pratioca grupe Usluge predstavnika organizatora Troškovi organizacije

Cena aranžmana ne obuhvata:

Obavezno putno zdravstveno osiguranje- grupno 1000 din po detetu za ceo period boravka. Fakultativni izleti ( Waterland Solun 25eur ) Individualni i ostali troškovi učesnika kampa  

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu organizator putovanja Skouras DOO Novi Sad PIB: 107791723, MB: 20873116 poseduje garanciju putovanja putovanja u visini od 30.000 eura za slučaj insolventnosti i naknade štete br.470000057747 od 01.10.2023. godine osiguravajuće kompanije „Triglav osiguranje a.d.o” iz Beograda, ul. Milutina Milankovića 7a PIB: 100000555 MB: 07082428. Davalac garancije je „Triglav osiguranje” ADO iz Beograda, office@triglav.rs, tel:+381 11 3305100, iscrpljujuća osigurana suma iznosi 30.000eur i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS. Osiguranjem se obezbeđuju: Garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuju 1) troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu, u mesto polaska; 2) potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao; 3) potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; 4) potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Garancijom putovanja radi naknade štete se obezbeđuje naknada štete koja je prouzrokovana putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja i to naknada: 1) za potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao; 2) za potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti: “Triglav osiguranje” ADO iz Beograda, office@triglav.rs, tel:+381 11 3305100 Pozivanjem osiguravajuće kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Skouras, licence A OTP 182 / 2021 od 01.10.2022. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Preuzmite program Skouras kampa 2024

SPORTSKI KAMP ALEXANDRA GRČKA pdf 2024 (1)

Sastavni deo programa su Opšti uslovi putovanja Skouras doo. Organizator putovanja: Skouras doo, Novi Sad Cenovnik Br. 01 od 16.11.2023 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Skouras, licence A OTP 182 / 2021 od 01.10.2021.

 

 

Provedite nezaboravno leto u kammpu Aleksandru za decu u Grčkoj 2024