Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass
Skouras kamp
Skouras kamp najveći kamp na svetu
Previous slide
Next slide

Sportski kamp Oplenac

Sportski kamp Oplenac

HOTEL OPLENAC

 

Hotel Oplenac nalazi se u srcu Šumadije na brdu Oplenac u mestu Topola, na 76km od Beograda i 167 km od Novog Sada. Oplenac hotel nalazi se u svim planovima škola kao obilazak za đake.

Hotel Oplenac renovirano zdanje će očarati goste svojim modernim enterijerom, kao i visokim nivoom usluge i sadržaja. Idejni tvorac čitavog kompleksa, kao i hotela Oplenac je Kralj Petar I.

Hotel raspolaže sa 100 ležajeva u moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sa brzim protokom interneta, klimom i televizijom. Renoviran i obnovljen restoran kapaciteta 180 mesta, lobi-bar i prelepa bašta kapaciteta 500 mesta, gostima nude kraljevski doživljaj.

Kongresna  i banket sala, sala za Team Building kapaciteta 100 mesta, sa kompletnom opremom, stvaraju uslove za korišćenje dodatnog sadržaja po potrebama našeg gosta. U okviru hotela ćete imati priliku da uživate u SPA centru, uz opuštanje u hidromasažnom bazenu, kao i SPA tretmanima u sauni i parnom kupatilu i manuelnoj masaži.

Topola i Šumadija su poznate po vinogorju i vinskom turizmu, pa će ljubitelji vina imati priliku da uživaju u ukusima i mirisima kvalitetnih vina, Vinarije Stari Oplenac. Ujedno, ćete uživati u raznovrsnoj tradicionalnoj kuhinji, koju za Vas pripremaju majstori kulinarstva.

Ponuda je namenjena svim strukturama gostiju, kojima je potreban odmor od svakodnevice. Ukoliko žudite za mirom i tišinom, kao i za relaksacionim šetnjama i izletima, onda će prostor koji odaje utisak vazdušne banje, biti pravi izbor za Vas. 

Biće nam zadovoljstvo da Vam budemo domaćini u oazi čistog vazduha i mira. 

 [envira-gallery id=\”4777\”]

SPORTSKI KAMPOVI – REKREATIVNIA NASTAVA ZA ŠKOLE-IZLETI- TEAM BUILDING

 

Uz Hotel Oplenac na 400 m nalazi se zatvorena dvorana za košarku i odbojku. U sklopu Hotela Oplenac nalazi se otvoren teren za odbojku i košarku.

Oplenac izuzetnim mirom i okruženjem deluje idealno za boravak sportista. Sportisti se u vremenu između treninga mogu upoznavati sa istorijskim znamenostima Srbije.

Mogućnost organizovanja:

  • Đačkih eskurzijija
  • Izleta
  • Odbojkaških kampova
  • Košarkaških kampova
  • Rekreativne i edukativne nastave u prirodi
  • Team Building kapaciteta 100 mesta
  • Kampa Engleskog jezika
  • Edukativno-sportskog kampa za decu iz Dijaspore

 

Topvolley Summer Camp –  Odbojkaški kamp 2018.

U organizaciji najvećeg odbojkaškog kampa Topvolley . XII godina organizovanja odbojkaških kampova u Srbiji i inostranstvu. Treneri sa najvećim iskustvom u radu sa decom .

-Košarkaški kamp 2018.

Rekreativna i edukativna nastava u prirodi. Najbolji tim rekreatora i nastavnika vodi program na nastavi u prirodi.

-Team Building – pravo mesto za organizaciju TB. Vaša firma na atraktivnoj lokaciji na samo 76 km od Beograda može preko TA Skouras organizovati TB za firme i udruženja. Hotel Oplenac pruža sve potrebno za ovakav događaj. Vinarija Oplenac samo će Vaš boravak dodatno oraspoložiti.

-NOVO Topvolley Summer Camp organizuje kamp Engleskog jezika Oplenac 2018. Sa svojim partnerima i saradnicima iz Srbije i inostranstva Kamp Engleskog jezika na atraktivnoj lokaciji biće HIT 2018.

-Posle kampa Engleskog jezika sledi Edukativno-sportski kamp za decu iz Dijaspore

Oplenac Srbija 2018. Cilj kampa da deca kroz druženje sport u toku dana obilaze Topolu i Oplenac. Oplenac je za decu iz Dijaspore najbitnija lokacija za obilazak. Treneri u odbojci I košarci će ovaj kamp dodatno upotpuniti kao kvalitetan .

 

Za više informacija o sportskim kampovima Skouras Camp Kamp , Topvolley Camp nazovite naše telefone. 021 661 08 51 i 066 616 68 25

Turistčka agencija Skouras Novi Sad

 

Dobitnik nagrade na Sajmu turizma u Novom Sadu 2016. i 2017. kao najbolji organizator Sportskih kampova!!!