Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Sportski kamp Ravni gaj

Sportski kamp Ravni gaj

HOTEL RAVNI GAJ 

 

Hotel Ravni Gaj udaljen je 245 km od Novog Sada i 154 km od Beograda.

Hotel Ravni Gaj nalazi se na raskrsnici puteva Kragujevac-Kraljevo-Čačak. Udaljen je 12 km od centra Kragujevca. Lokacija Hotela je izuzetna za vikend

 

Hotel Ravni Gaj nadomak Knića i Kragujevca, smešten je na magistralnom putu, odlično povezan sa značajnim saobraćajnicama, a ipak uvučen i izolovan od buke, u prelepom ambijentu, okružen divnom prirodom. Lokacija hotela po mnogo čemu je specifična. Osim povoljne geografske lokacije za sve kojima je važna blizina regionalnih, tu je i prirodno data okolnost da je Ravni Gaj pod uticajem takozvane ruže vetrova, tačnije, na raskrsnici vetrova koji duvaju sa Kopaonika i Rudnika i zbog čega baš ovo područje ima izuzetnu klimu.

Posetite nas u toku letnjih meseci i uživaćete u uvek prijatnijim temperaturama zahvaljujući kojima se koda nas uvek bolje spava. Hotel svojim smeštajnim kapacitetima i svim pratećim sadržajima nudi idealne uslove i za duži boravak gostiju, organizaciju konferencija, kongresa, seminara, team buildinga, sportskih priprema ili organizovanih proslava. Upoznajte se sa našom ponudom i posetite nas. Sigurno ćemo se naći i na raskrsnici Vaših puteva!

 [envira-gallery id=\”4749\”]

Smeštajni kapacitet

Hotel raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Hotel poseduje i 12 apartmana.

Ukupni smeštajni kapacitet hotela je 110 kreveta, raspoređenih u 30 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba, i 12 apartmana tipa studio.

Gosti mogu koristiti uslugu noćenja, noćenja sa doručkom, polupansiona ili pansiona, kao i uslugu dnevnog odmora po povoljnoj ceni (prolazni gosti i gosti koji se odmaraju na bazenu).

  

SPORTSKI SADRŽAJI

 

Hotel u svom sastavu ima zatvoreni bazen,teretanu, sportsku dvoranu za košarku i odbojku. U svom sastavu ima lepo dvorište i sportske terene na otvorenom.

Idealan objekat za organizovanje sportskih kampova .

  • Odbojkaški Kamp
  • Košarkaški Kamp
  • Turniri
  • Škola u prirodi
  • Zimska obuka neplivača 
  • Rekreativni turizam
  • Kongresni turizam

 

Hotel Ravni Gaj zbog svoje lokacije izuzetno je pogodan za odrzavanje seminara , team buildinga, konferencija .

Gastronomija Hotela Ravni Gaj

Dobrodošli u Šumadiju. Kraj Srbije u kome se nalazimo poznat je i po odličnim gastronomskim specijalitetima. Na našem meniju nalaze se samo provereno najbolji zalogaji iz bogate ponude specijaliteta karakterističnih za ove prostore.
Domaća kuhinja, najkvalitetnije domaće namirnice sa ovih prostora, kuvari sa iskustvom i raznovrsna ponuda su ono što nas izdvaja. Obroke koje služimo odlikuju autentični ukusi, kombinacije namirnica i arome koje ćete pamtiti. Budite naši gosti, poklonite nam poverenje, uživajte u pravom srpskom doručku, bogatom ručku ili svečanoj večeri. Sve to možete degustirati u našem restoranu ili u dogovoru sa nama, možete odabrati i za svoje goste.
Možete odabrati noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion, kao i specijalno napravljen meni za ishranu sportista.