Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Temisvar Nova godina

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Temisvar Nova godina
2 DANA / 1 NOĆENJE, AUTOBUSOM
Hotel 100 m od Trga
31.12.2018 – 01.01.2019.
POLASCI IZ GRADOVA SRBIJE!

Mnogi se iznenade kada posete ovaj grad… Toliko raskošnih palata na relativno malom prostoru možete videti još samo u carskom Beču… Verovatno zbog toga ovaj grad i nazivaju mali Beč… Glavni grad prostrane banatske ravnice, okupan vekovima svoga postojanja, Temišvar se razvijao u grad sjajnih ambijenata… Tri trga reprezentativno izgledaju kako preko dana, tako i noću kada su iluminirani svetlima sa kandelabara… Istorija nam kaže kako je ovaj grad bio od izuzetne važnosti za srpsku nacionalnu istoriju. Jedno vreme je bio prestonica Srpske Vojvodine i najvažniji grad Srba sa preke strane Dunava… Ukoliko do sada niste posetili ovaj grad, svakako Vam ga preporučujemo… Provedite sa nama „najluđu noć“ u banatskoj prestonici.
1. Dan (Ponedeljak 31. Decembar)   BEOGRAD – NOVI SAD – TEMIŠVAR
Polazak iz Beograda oko 7h ujutro i iz Novog Sada oko 8.30h. Putovanje preko Srpske Crnje ka Temišvaru. Dolazak u TEMIŠVAR u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Odmor. U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na recepciji i polazak u organizovano razgledanje grada: trg Pobede, Rumunska Mitropolija sa karakterističnim moldavskim stilom, Opera Romana, trg Oslobođenja, trg Ujedinjenja, srpska pravoslavna crkva, Barokna palata – nekadašnje sedište Srpske Vojvodine, Rimokatolička katedrala,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. DOČEK NOVE GODINE NA TRGU uz vatromet i muzički program. Noćenje.
2. Dan (Utorak 1. Januar)   TEMIŠVAR ARAD – NOVI SAD – BEOGRAD
Kasniji doručak. Odjava iz soba do 9.30h. Slobodno vreme u Temišvaru, ili polazak na fakultativni izlet do ARADA. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada: Srpska pravoslavna crkva, rodna kuća velikog srpskog dobrotvora Save Tekelije, monument Pokajanju sa Trijumfalnom kapijom, trg Avram Iancu, palata Kulture, Gradska kuća… Slobodno vreme za individualne aktivnosti (2 sata). Povratak u Temišvar i nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak u Novi Sad/Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=\”Cene\” tab_id=\”1513179544632-d49bcfb0-a3f9\”][vc_column_text]\"\"[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=\”Uslovi plaćanja\” tab_id=\”1513179544731-9002f58e-13f6\”][vc_column_text]PLAĆANJE SE  VRŠI  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

  • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2018. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun.

U sve cene je uračunat PDV od 20%[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=\”Smeštaj\” tab_id=\”1513179806652-f802b870-e20a\”][vc_column_text]Hotel „CENTRAL“ 2**lux, Temišvar  (http://www.hotel-central.ro/)
Hotel se nalazi u samom srcu Temišvara, na 50 metara od trga Pobede i glavnih gradskih znamenja. Hotel je skroman „budžet“ kategorije – pristojan. Poseduje lobi sa dnevnim boravkom, 6 spratova, lift, aperitiv bar, 2 restorana, WiFi u holu. Sobe su srednje komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, telefon, centralno grejanje, TV Sat.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=\”Napomene\” tab_id=\”1513179853243-f8a00639-59d6\”][vc_column_text]SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 75 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300059948 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik broj 1 od 03.05.2018.
Skouras doo nastupa u svojstvu posrednika/subagenta.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]