Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Terme Dobrna

Terme Dobrna

TERME DOBRNA SPECIJAL!!!
POLUPANSION 39 EVRA!
DVOJE DECE DO 12 GODINA GRATIS!!!

U Termama Dobrna, mestu sa 610 godina dugom tradicijom, sva godišnja doba su najlepša. Teško je odlučiti kada oči najbolje odmaraju, duša zasija i srce zapeva od oduševljenja. Sigurno su jesen i zima vreme kad se ogroman broj gostiju odluči za posetu mesta među padinama Paškog Kozjaka: neki zaplivaju u termalnim bazenima ili se prepuste spretnim rukama masera, drugi se predaju užicima kulinarstva, a mnogo njih se prošeta kroz predivan zdravstveno energetski park ili se odluče za skijanje u bližnjim skijaškim centrima. Svi vi koji u vreme bezbrižnog odmora tražite opuštanje, možete izabrati boravak u nedavno obnovljenim sobama hotela Vita sa četiri zvezdice, gde se nalazi kompleks bazena, bogat sauna park, a la carte restoran i bar sa bogatim izborom odličnih kolača nastalih u rukama naših majstora…
Preporučujemo posetu centru za masažu i lepotu „Hiša na travniku”, gde ćemo vas povesti u svet užitka i opuštanja. Ovde i mršavljenje postaje uživanje! Sa vrhunskim aparatima i brižno osmišljenim programima, pomoći ćemo vam da dođete do zavidnih rezultata u kratkom roku, zato poseta nije na odmet. Ponuda za opuštanje obuhvata različite rituale, aromaterapiju, negu tela i lica preparatima priznatih kozmetičkih kuća Sothys i Pharmus Natur, klasične i Ayurvedske masaže.
Za duže odmaranje izaberite hotel Vita4****- Terme Dobrna i iskoristite najbolju ponudu  od 37,00 € – polupansion i dodatnu pogodnost: besplatan boravak za dvoje dece do 12 godina starostizajedno u sobi sa dvoje odraslih osoba. Odmor ćete provesti u zabavi jer organizujemo bogat program za celu porodicu, druženje sa patuljkom Vitkom, gde najviše uživaju baš deca, a roditelji tada mogu imati trenutke za sebe….
http://www.terme-dobrna.si/hr/
[envira-gallery id=\”4366\”]
Ponuda:
TERME-DOBRNA-NEW-2018
Organizator putovanja: Deus Travel doo, licenca ОТP 60/2016