Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Vila Spiros Zakintos

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vila Spiros Zakintos
\"\"
[envira-gallery id=\”3034\”]
Vila Spiros se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice koja predstavlja epicentar svih dešavanja u Laganasu i na 5 minuta hoda do peščane plaže. Vilu okružuje predivan vrt sa bujnom mediteranskom vegetacijom. U ponudi imamo deset apartmana različite strukture: trokrevetne i četvorokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne mezonete, kao i petokrevetne i šestokrevetne duplekse. Prostrani trokrevetni i četvorokrevetni studiji nalaze se u visokom prizemlju. Mezoneti se sastoje od dnevne sobe koja se nalazi na prvom spratu i spavaće sobe u potkrovlju, sobe su povezane spiralnim stepeništem i svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Šestokrevetni dupleksi nalaze se u visokom prizemlju, poseduju prostranu dnevnu sobu i dve spavaće sobe. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TV aparat, Wi-Fi (doplata na licu mesta 10 eur za 10 dana), TWC i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 6 eura po danu. Iza same vile nalazi se bazen čije korišćenje nije omogućeno.
\"\"
Program putovanja:
1.Dan- Polazak iz Novog Sada. Noćna vožnja autobusom sa kraćim pauzama radi odmora. 2. Dan- Dolazak u Kilini u jutarnjim časovima. Prevoz trajektom do Zantea (vožnja traje oko 75 min). Dolazak na Zakintos u podnevnim časovima. Smeštaj u izabranim objektima do polaska. 12. Dan Napustanje studija/apartmana do 9 časova (lokalno vreme). Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju. Prevoz trajektom od Zantea do Kilinija. Noćna vožnja autobusom sa kraćim pauzama radi odmora. 13Dan- Dolazak u Niš, Beograd i Novi Sad u popodnevnim časovima. Kraj usluga.
U cenu aranžmana je uračunato: Usluge pratioca grupe, smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja, usluge predstavnika agencije.
U cenu aranžmana nije uračunato: Autobuski prevoz po cenovniku iz tabele, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.
Doplata za single sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba.
Specijalna ponuda:
– Paket aranžman sadrži prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD), smeštaj u sudijima/apartmanima (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja, usluge predstavnika i pratioca grupe.
– Paket aranžman ne sadrži: terotorijalnu doplatu po mesku polaska, trošak trajekta i transfera na ostrvu (doplaćuje se 15€ u agenciji), cenu korišnjenja klima uređaja (po cenama iz sezone) kao i programom nenavedene usluge.
 
Prevoz se vrši autobusima turisticke klase, visokopodni autobus ili dabldeker veličine, (TV, klima, DVD, WC čije korišćenje nije omogućeno…).
Orijentaciono vreme i mesto polaska autobusa, orijentaciona vremena i mesta eventualnih usputnih priključivanja grupi: NOVI SAD 10.30h (parking ispred Železničke stanice); BEOGRAD 12h (parking preko puta Buvlje ijace); KOLARI 12.30 h (motel Kolari/pumpa Jugopetrol); POŽAREVAC 12.40 h (pumpa Lukoil); VELIKA PLANA 12.50 h (odmorište Krnjevo); SVILAJNAC, TOPOLA 13.00 h (motel Stari hrast); BATOČINA 13.30 h (motel Kapija Šumadije); JAGODINA 14.00 h (parking kod megamarketa DIS); ĆUPRIJA 14.05 h (motel Ravanica); PARAĆIN 14.15 h (restoran Tito, pauza u trajanju ne više od 30 minuta); POJATE 15.00 h (restoran Evropa); ALEKSINAC 15.15 h (motel Istanbul); NIŠ 16.00 h (parking kod megamarketa DIS); LESKOVAC 17.00 h (motel Atina); PAUZA KOD MOTELA PREDEJANE 17.1517.55 (u trajanju od 40 min); VRANJE 18.30 h (motel Vranje). Svi putnici su u obavezi da se na mestu polaska pojave 30 minuta ranije u odnosu na planirana vremena. Orijentaciono vreme i mesto polaska transfera: KRALJEVO 12.00 h (centar); KRAGUJEVAC 13.00 h (centar); ČAČAK 12.00 h (motel Livade). U slučaju dodatnih, organizovanih transfera, moguće je čekanje prevoza do 60ak minuta. Organizator ima pravo da skrene prevozno sredstvo do 20ak km sa glavne maršute radi skupljanja putnika i nema obavezu obaveštavanja putnika o tome. Organizator određuje mesta polaska i dolaska, mesta i dužinu trajanja pauze. Tačno vreme dolaska i povratka nije moguće predvideti precizno, jer u mnogome zavise od zadržavanja na graničnim prelazima i carinskih formalnosti (u proseku putovanje može trajati 17-21 čas). Prevoz putnika i njihovog prtljaga u odredištu se vrši do 300 – 500 m od vila. Povratak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka, iz LAGANASA 14.00h. Predviđeno zadržavanje u Free shopu u povratku je do 30 min. Mesta predviđena za izlazak putnika u povratku su na svim navedenim i dozvoljenim izlazištima duž magistralnog i auto puta u Srbiji. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman. Program ZAKINTOS SA KUĆNOG PRAGA je moguć i u slučaju Specijalne ponude i to po ceni od 20 eura po osobi.
Uslovi plaćanja:
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01, 05, 10. i 15. u mesecu.
– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2017.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).
\"\"
Program ZAKINTOS SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela.
NAPOMENA:

  • U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
  • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
  • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 
Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja
Skouras doo nastupa u svojstvu posrednika/subagenta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=\”post\” max_items=\”4\” gap=\”10\” grid_id=\”vc_gid:1489231910376-68fa3e92-8daa-4\” taxonomies=\”58\”][/vc_column][/vc_row]