Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass
Skouras kamp
Skouras kamp najveći kamp na svetu
Previous slide
Next slide

Zapadni Mediteran -grupno krstarenje

GRUPNO KRSTARENJE NAJNOVIJIM BRODOM MSC WORLD EUROPA
Zapadni Mediteran
23.10.2023. – 29.10.2023.
GARANTOVAN POLAZAK •
MOGUĆNOST POLASKA IZ CRNE GORE •

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

23.10.2023.

Napulj, Italija

20:00

24.10.2023.

Mesina (Sicilija), Italija

09:00

19:00

25.10.2023.

Valeta, Malta

08:00

17:00

26.10.2023.

Dan na moru

27.10.2023.

Barselona, Španija

09:00

18:00

28.10.2023.

Marsej, Francuska

07:00

18:00

29.10.2023.

Đenova, Italija

08:00

Krstarite Zapadnim Mediteranom i posetite Napulj, Siciliju, Maltu, Barselonu, Marsej i Đenovu sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, vodičem, 7-dnevnim krstarenjem
i lučkim taksama već od
999€
GRUPNO KRSTARENJE BRODOM MSC WORLD EUROPA
dnevno putovanje i krstarenje 23.10.2023. – 29.10.2023.

23.10.
Beograd – Napulj
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 11:15h kod šaltera OKI Air-a. Let Air Serbia JU 552 na relaciji Beograd – Napulj sa poletanjem u 13:15h i sletanjem u 14:45h. Nakon obavljenih graničnih formalnosti, transfer do luke i ukrcaj na brod MSC World Europa. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smeštanja u kabine, možete ručati na 8-oj palubi u buffet restoranu Marketplace.

25.10.
Valeta, Malta
Malta spada u najmanje i najbogatije države Evropske unije. To je ostrvski arhipelag smešten u sredini Sredozemnog mora, između Italije i Tunisa, pa mu je i takva istorija, mešavina Istoka i Zapada. La Valeta je dobila ime po Velikom Majstoru Malteških vitezova Jeanu de Valetti koji je uspešno odbranio grad od Turaka 1565. godine. Istorija je ovde na svakom koraku, Malta je bila jedan od bedema odbrane hrišćanstva na Mediteranu. Medina je nekada bila glavni grad Malte, a danas je poznata pod nadimkom “Grad tišine” i tu živi malteško plemstvo i najbogatiji ostrvljani.

27.10.
Barselona, Španija
Barselona važi za najprivlačniji grad Mediterana. Milioni turista dolaze u prestonicu Katalonije u potrazi za arhitektonskim delima jedinstvenog Gaudija, da se dive neverovatnim oblicima Crkve Sagrada Familia i zgrada Casa Batllo i La Pedrera. Zaljubljenici u fudbal dolaze u nadi da će sresti neku od zvezda FK Barselona ili samo da kupe neki Barsin suvenir. Prošetajte pešačkom ulicom Ramblas i kroz Gotičku četvrt i zaljubite se u posebnu kosmopolitsku atmosferu ove sredozemne prestonice.

29.10.
Đenova – Beograd
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i slobodno vreme u Đenovi. Transfer do Aerodroma Bergamo u Milanu. Let WizzAir W6 4124 na relaciji Bergamo – Beograd sa poletanjem u 23:15h i sletanjem u Beograd na Aerodrom Nikola Tesla u 00:50h. Kraj putovanja.

CENE ARANŽMANA PO OSOBI
MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATAMA

UNUTRAŠNJA KABINA

PROZORSKA KABINA

BALKONSKA KABINA-POGLED NA PROMENADU

BALKONSKA KABINA POGLED NA MORE

999 EVRA

1149 EVRA

1199 EVRA

1399 EVRA

Deca do 18 godina, u kabini sa dve punoplatežne osobe, plaćaju – 699,00€
Doplata za 1/1 kabinu – NA UPIT
Mogućnost polaska iz Crne Gore

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Avio karte Beograd – Napulj i Bergamo – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama
Svi transferi aerodrom – luka – aerodrom
Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
7-dnevno krstarenje na brodu MSC World Europa (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
Lučke takse u iznosu od 120€

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:
Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 84€ po osobi za čitavo krstarenje i 42€ za decu starosti od 2 do 13 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
Individualni troškovi
Fakultativni izleti (Siclija, Malta, Barselona, Marsej)
Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet)
Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja koja pokriva i Covid-19
Troškovi izdavanja svih potrebnih viza

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene su iskazane u stranoj valuti (EUR), a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, potrebno je uplatiti 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pred polazak. Uplata se može izvršiti gotovinom, čekovima, uplatom na račun agencije ili platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro i Dina). Za uplate iz inostranstva dostavljamo instrukcije za plaćanje.

GARANCIJA PUTOVANJA:
Prema odredbama Zakona o turizmu, Organizator putovanja je obezbedio garanciju putovanja za licencu OTP 98/2021 kategorije A po polisi broj 470000054146 od 06.10.2022. godine, zaključenog sa Triglav osiguranje a.d.o. Beograd.

NAPOMENE:
Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara MSC Cruises.
Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima o plovidbi i prevozu putnika morima.
Ogranizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja u slučaju nepredviđenih okolnosti.
ALLEGRA KRSTARENJA ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neposedovanje potrebnih viza za ovo putovanje, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako imigraciono odeljenje strane zemlje učesniku putovanja ne odobri ulazak u zemlju.
Za ovo putovanje pasoš mora važiti još najmanje šest meseci po povratku sa putovanja.
COVID-19:

Turistička agencija ALLEGRA KRSTARENJA posluje u saglasnosti sa pravilima i propisima Evropske unije i kompanije MSC Cruises. Obaveza agencije i putnika je da poštuju sve važeće i potencijalne nove uslove putovanja (obaveza testiranja, vakcinacija i slično). Turistička agencija će obaveštavati putnike o važećim propisima, kao i promenama koje bude donosila kompanija MSC Cruises, ukoliko ih bude.
Polisa putnog zdravstvenog osiguranja koja pokriva Covid-19 je obavezna.