Prva agencija u Srbiji koja je počela sa organizovanjem dečijih kampova

magnifying-glass

Zimovanje Jahorina, Aparthotel Vucko

Zimovanje Jahorina, Aparthotel Vucko
Jahorina, jedna od najljepših olimpijskih planina pripada dinarskom planinskom sistemu i prostire se na oko 30 km dužine, sa ograncima. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. Zahvaljujući svom jedinstvenom geografskom položaju ima veoma povoljnu klimu, kako zimi tako i ljeti.
Prosječan broj dana sa snježnim pokrivačem na Jahorini je 175 i to od početka Oktobra pa do kraja Maja. Desetogodišnji prosjek visine snježnog pokrivača u Februaru iznosi 106 cm. Jahorina je popularna destinacija za ljubitelje zimskih sportova (alpsko skijanje, skijaško trčanje, snowboarding, ski safari na motornim sankama, klizanje i noćno skijanje). Preko 20 km dobro uređenih skijaških staza koje se prostiru od 1890 m do 1.200 m nadmorske visine kao i 8 ski liftova ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na sat omogućavaju svim ljubiteljima zimskih sportova potpuni ugođaj. Zimska skijaška sezona počinje 15. decembra i traje do 15. aprila. Eminentni stručnjaci ubrajaju Jahorinu jednu od najljepših planina Evrope. Na njoj je svjetska smučarska federacija verifikovala tri takmičarske staze (slalom, veleslalom i spust), koje ispunjavaju uslove za međunarodna takmičenja.
Novoizgrađeni Aparthotel “VUČKO” nastavio je tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ‘84.”. “VUČKO” je dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV zimskih olimpijskih igara, bio je namjenjen za smještaj VIP-gostiju, a među prvim gostima “VUČKA” bili su švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i drugi zvaničnici XIV ZOI. U skladu sa tim, aparthotel “VUČKO” nudi gostu vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara.
ISTAKNUTO
Idealna pozicija Club Aparthotela Vucko na visini od 1560 m nadmorske visine,okružena četinarima, uzivajte u zdravom vazduhu.,
95 soba i apartmana,
Wellness&Spa na 1000 m² sauna, tursko, rimsko i finsko kupatilo, hidromasaza stpala, manikir , pedikir, tretmani, masaze, VIP soba, đakuzi,
Ljubazna briga o deci i usluga bebisitera,
Vanjski parkić Žirafa za decu,
Ski skola i ski rental u sklopu hotela Vučko,
Hotelska podzemna garaza,
Mjenjačnica,
Prodavnica,
Suvenirnica,
Ski oprema “Planet Bike”,
Frizerski salon,
Apoteka,
Pet friendly,
Hotel posjeduje sopstveno obezbeđenje.
Cenovnik:
cenovnik-2016-2017